Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Openoffice  Final

 • Hola,
  Voldria preguntar com és que si creo un document de text i l'intento guardar a la T (unitat de xarxa compartida) em demana la contrasenya d'un usuari "guest" que no és la del super i a més diu que és usuari del WORKGROUP en 192.168.0.100(IP del servidor). Llavors, com que no sé la contrasenya em diu que s'ha produït un error general d'Internet, i un error general d'entrada i sortida. En canvi desar el document a l'escriptori em deixa, i després el puc copiar a la T (unitat de xarxa).
  Gràcies
 • Hola,
  jo tinc el mateix problema. Algú sap alguna solució?
  Gràcies.
 • Hola, jo ahir em vag trobar amb el mateix i el que vaig fer va ser posar en el nom d'usuari argo i sense contrasenya i em va deixar desar el document a la T:/ .
  La qüestió és que quan navego des de l'openoffice per buscar la T i desar el document no me la troba si no hi he entrat abans, des de l'ordinador. No sé si m'explico. O jo no sé on trobar-la.
 • Hola, ja tinc la sol·lució!!
  M'ha funcionat fent carregar les unitats (P, T i S) a l'escriptori de manera automàtica a l'engegar l'ordinador (el tècnic que va venir a fer la instal·lació em va dir que això no es podia fer...). Per fer-ho llegiu atentament i feu tots els passos descrits en aquesta pàgina: http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Unitats_S%2C_T_i_P .

  Un cop fet això, feu que quan s'engegui l'ordinador no carregui automàticament cap usuari (sistema -> sistema -> user and group management -> expert options -> configuració de l'entrada -> treure els dos tics i acceptar).

  Quan reinicieu l'ordinador us demanarà l'usuari i la contrasenya i quan entri us haurien d'aparèixer les tres unitats (P, T i S) a l'escriptori. Ara no hauríeu de tenir cap problema per desar els documents directament des de l'openoffice a qualsevol d'aquestes unitats.

  Espero que us funcioni!
 • Hola,

  Teniu un script que automatitza el muntatge de les unitats P,S i T a:

  http://download-linkat.xtec.cat/d83/Linkat3_Unitats_P_S_T/Instal_lador_p_s_t.tar.bz2

  De fet fa exactament el que diu la wiki però de forma automàtica.  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.