Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

kde4 i linkat 3.0  Final

 • Hola
  Estic interessat en instal.lar l'escriptori del KDE4 a la linkat 3.0.
  Quant accedeixo al gestor de programari m'apareixen molts paquets, i jo només vull instal·lar els bàsics: Entorn gràfic, dolphin, konqueror,... per no carregar massa el sistema (el Kwallet,Knotes, Konsole, Kget,... no calen).

  Algú em pot dir quin són ja que me'n hi apareixen tants que no sé quins són els imprecindibles.

  gràcies per endavant.
 • Perdó, em sembla que aquest no és el lloc del fòrum correcte!
 • Hola,

  tens raó, no és el lloc correcte, ja ho mourem cap a l'apartat correcte.

  Per instal·lar el KDE no cal seleccionar els paquets individualment (és molta feina), per fer això pots seleccionar el pattern de KDE i s'instal·la fàcilment.

  Obre el Yast i busca "Gestor de programari" (Software Manager), on diu "Groups" fes clic i selecciona "Patrons" (Patterns), ara trobaràs a la columna de la esquerra un munt de patterns, busca el KDE4, fes clic amb el botó dret i selecciona "Instal·la", fes clic a "Aplicar" i ja tindràs instal3lat el KDE de forma senzilla.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.