Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Ubuntu i Linkat  Final

 • Tinc instal·lat l'Ubuntu. Què haig de fer per passar a Linkat? En principi em sembla millor utilitzar el mateix a casa i a l'escola. Algú ho ha fet? Els programes que més utilitzo són els relacionats amb música: edició de música, ..., i de text.
  Gràcies
  Marta
 • Hola Marta,


  A Linkat hi trobaràs pràcticament els mateixos programes que tens a l'Ubuntu. Ens hauries de dir quins en fas servir.

  D'altra banda, pel que fa la instal·lació de Linkat, la pregunta és si tú mateixa has fet la instal·lació d'Ubuntu o no. Com que estem a les portes de treure la Linkat 3 basada en openSuSe 11.1 podries optar per esperar-te unes setmanes i gaudir d'aquesta nova versió.

  Pel que fa la instal·lació pots optar per fer arrencada dual Ubuntu-Linkat o bé fer servir el virtualitzador VirtualBox que et permetrà, sense haver de particionar novament l'ordinador, gaudir de Linkat.

  Per tal que sàpigues què és això del VirtualBox, mira't el document que vàrem fer:

  http://download-linkat.xtec.cat/d83/Linkat2/manual_virtualbox.pdf  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.