Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problema al cancelar la instalación de linkat  Final

 • Hola, un saludo a tod@s,

  tenemos un portátil nuevo con windows vista al que le hemos intentado instalar la linkat, en realidad ha sido una confusión y hemos intentado volver atrás, cancelando la instalación.

  El problema es que se han creado dos opciones de entrada al ordenador (arranque dual):

  Windows Vista
  Instal·lació Linkat

  Le dé a cual le dé siempre intenta continuar con la instalación de linkat, la continuó hasta el momento de la licencia, o el último paso antes de proceder a la instalación en sí y cuando cancelo (el sistema me dice aquello de, ha elegido cancelar la instalación... su disco duro quedará intacto) me da un error diciendo que no se ha podido continuar con la instalación. Cuando reinicio me vuelven a salir las dos opciones de antes, y no encuentro la manera, he probado diferentes formas, de que todo vuelva a la normalidad.

  He intentado reinstalar la mbr de vista, pero tampoco ha funcionado.

  Alguien tiene idea de que está ocurriendo?

  Muchas gracias.
 • Hola,

  Vols dir que no pots entrar al Vista, no?

  Doncs hauries de terminar la instal·lació de la Linkat i després restaurar el mbr del Vista. Una vegada tens el Vista funcionant, caldria eliminar les particions de la Linkat. Crec que serà el millor.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.