Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

instal·lació desde usb i xarxa local  Final

 • Hola,

  he llegit la fantàstica guia de com instalar la Linkat desde un servidor propi (http://linkat.x…t/view/75/172/) i tinc dues qüestions:

  1- si no em funciona el lector de cd, com es pot instal·lar la imatge de Cd boot-cd.iso en un llapis usb i arrancar desde aquest per iniciar la instal·lació?
  2- si encara no tinc un servidor linkat, com puc crear el directori inst-source que em demana en el servidor windows? com es configura per a que la linkat el trobe?

  Gràcies, salutacions
 • Hola,

  Si no et funciona el CD o DVD ho tens difícil per tal d'arrencar la màquina, no hi ha una forma fàcil per instal·lar la Linkat a un USB.

  Per crear la font d'instal·lació inst-source només cal un servidor web, la màquina on estigui pot ser Windows, Linux o Unix. No importa, però cal que estigui configurat el servei web. En Windows pots instal·lar el "Apache" o el "ISS" per fer un servidor web.

  Salut.
 • Aquí tens una explicació per instsl·lar des d'un USB:
  http://en.opensuse.org/SuSE_install_from_USB_drive

  També pots fer servir un DVD USB si el teu CD o DVD intern no funciona.

  Salut.
 • Si el contingut del BOOT-CD el copio a l'arrel d'un USB, podré llançar la instal·lació des de l'USB?

  Si no és possible, com puc instal·lar la LINKAT a un PC que no té lector de CD/DVD (ni tampoc extern)?

  Gràcies per les vostres respostes i Bones festes !!

  Wifred
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.