Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problemes configuració tarja de xarxa nVidia  Final

 • Hola,
  Tinc un ordinador HPCompaq Presario SR5211 (té la tarja de xarxa integrada a la placa base). Instal·lo la Linkat2 i no detecta la tarja de xarxa. He instal·lat Ubuntu 7.10 i la reconeix: fent "lspci | grep Ethernet" em diu que és una nVidia MCP61.
  Vaig al Yast-Targeta de xarxa i no em detecta cap targeta. Miro d'afegir-la manualment, però no em surt a la llista cap nVidia.
  Algú em pot "tirar" un cable?
  Atentament,
  Joan
 • Hola,

  Apuntem aquesta incidència per solucionar-ho amb un paquet nou. Fins que no tinguem el paquet, al web de NVIDIA trobaràs el driver per la teva targeta de xarxa.
  http://www.nvidia.com/object/linux_nforce_1.23.html

  Recorda que la Linikat 2 es "compatible" amb "sles10", "sled10" i "opensuse 10.1", crec que hi trobaràs paquets RPM per sle10.

  Salut.
 • Hola Pablo, gràcies per les respostes.
  He mirat de seguir els passos del link. He fet rpm -ivh nvlan-sles10-0.62-1.23.i686.rpm i sembla que ha rutllat. Després he anat al Yast i tot segueix igual (no detecta cap tarja de xarxa). He de fer alguna cosa més?
  He fet lspci | grep Ethernet (des de la Linkat2) i surt 00:07.0 Bridge: nVidia Corporation MCP61 Ethernet (rev a2).
  Sento que no m'entero gaire, però pot ser algun problema diferent dels drivers? No hauria de surtir al yast la detecció d'una targeta encara que no la sapigués configurar bé?
  Atentament,
  Joan
 • Bones, soc Enric de l'IES de Joaquin Bau de Tortosa.
  Ara tinc l'esperança de fer tota una aula amb Linkat per aprofitar uns equips que funcionen malament amb windows. He pogut instal.lar-lo en dos equips i en un no detecta la tarja de xarxa nVidia i he tingut que ficar una altra que tinc que aixecar manualment. La idea és ficar-los tots dins d'un domini Windows.

  Gracies.
 • El mateix problema amb una altra placa base el teniu a:

  Incidències Linkat 2 beta > Tema: no detecta tarja ethernet integrada en P.B
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.