Instal·lació LinKat 1.1 i FastTrack

Hola,

Estic intentant instal·lar una LinKat 1.1 en un servidor HP Proliant amb tarja SCSI FastTrack TX3200 que la distribució LinKat no em reconeix.

El problema esdevé a l'hora de la instal·lació en que no detecta cap disc dur i per tant es queda demanant un CD d'actualització.

Algú pot donar-me un cop de ma? Necessito un driver? Com li passo a la LinKat?

Gràcies
Afegeixo més informació:

Promise, que és la casa que ha creat aquesta xarxa, facilita un driver per a kernels 2.4, per tant no és usable a LinKat 1.1

D'altra banda, segons he pogut veure googlejant, aquestes tarjes són suportades per kernels 2.6.5 en endavant amb el driver sata-promise. Per tant entenc que amb la LinKat 1.1 (mode acpi=off) i instal·lació manual hauria de funcionar, oi?

Però res... q no la detecta... algú s'ha trobat amb aquest cas. Crec que aquest servidor és força comú a les escoles.

Gràcies
Hola Paco,

Aquesta controladora RAID no és 100% hardware per la qual cosa te la desaconsello. A més has de fugir de qualsevol solució "software" que passi per instal·lar controladors tancats i compilats per a una versió de nucli determinada.

Linkat 2 segurament et reconeixerà la controladora però NO farà funcions de RAID ja que cal que instal·lis el seu driver. A més, ningú garanteix que amb algun canvi de kernel el driver continuï funcionant per la qual cosa et recomano una controladora RAID per hardware com pot ser la : 3WARE 8006-2


Joan de Gracia
Hola Joan,

Moltes gràcies, el problema és que el servidor te aquesta control·ladora i de moment no veig viable el canvi de hardware. Ara bé, ho tindrè en compte i potser aconsello a l'escola comprar-ne una de nova.
Hola,

Doncs el que pots fer és esperar-te a la versió definitiva de Linkat 2 (aviat sortirà :-)

D'altra banda pots probar la versió beta, que és prou estable, i comprobar la compatibilitat de la distribució amb el hardware existent.


Joan