Instal·lació linkat client-servidor

He intentat instal.lar una aula linkat 2.0 beta 1 i els clients no troba el servidor tot i que la xarxa funciona
la ip del servidor és 192.168.4.201
el nom és el que bé per defecte: servidor.intracentre
Sobre cada client poso com a dns primer el 192.168.4.201
Abans d'executar-se l'escript del client em surt una finestra que em demana una contrasenya ldap i jo li poso la que té al servidor i em diu que és errònia ( tenia les opcions de cancelar o entrar com anònim), després em diu que escrigui el nom d'un usuari i una contrasenya cosa que faig.
Després m'avisa que executarà l'escript del client i li dic que d'acord. Al cap d'una estona em dona error dient que no troba el servidor i que per tant avortarà la instal.lació

Jo dic que d'acord, el procediment segueix fins que sembla que s'instal.la tot

Finalment l'ordinador reinicia i quan em presenta la pantalla del login gràfic si li poso l'usuari root aconsegueixo entrar després de molt de temps, si escric un usuari del servidor no entro.

Bé no sé que passa.

Altres qüestions:
1) Si em decideixo d'instal.lar cada estació com autònoma, per passar després a client, només cal executar l'escript de dins de /etc/Linkat. o cal alguna cosas més?
2) Sembla que al instal.lar-se el servidor copia el dvd de la linkat dins del disc dur. Com s'ha de fer per instal.lar per xarxa els clients ( usant aquest dvd copiat)

Esteve
Hola,

Quote


Abans d'executar-se l'escript del client em surt una finestra que em demana una contrasenya ldap i jo li poso la que té al servidor i em diu que és errònia

Això ja no surt a la nova versió.

Entra com a root al client i revisa la configuració de xarxa (IP, DNS, Gateway, netmask...), no sembla que pugui connectar amb el servidor.

Per passar d'autònom a client hauras d'instal·lar el paquet client_configuration i paquets de LDAP i després executar l'script.

En aquest fill trobaràs informació per realitzar instal·lacions per xarxa.
L'únic que canvia és el nom del servidor i del directori que hauràs de canviar pels del teu ordinador.

http://linkat.xtec.net/portal/component/option,com_smf/Itemid,129/topic,869.0

Salut.