Vmware Server i Linkat 2.

Hola.
Sembla ser que la VMware server v1.02 no lliga massa be amb Xorg. De moment he aconseguit que funcioni tot, però no a pantalla completa. Sabeu com es pot fer per que es vegi la vmware a pantalla completa? (a la linkat 1 anava perfecte per que usaba Xfree)
Hola,

has instal·lat les vmware tools? Crec que no et deixa configurar una pantalla més gran de 1024x768 fins que no les instal·lis.

Salut.
Gràcies per la resposta.
Si, les vmware-tools estan instal·lades sense problema. De fet, els problemes són més, que ja he solucionat, per exemple, el no poder obrir un fitxer amb File/Open/Browser que ja he solucionat afegint una variable previament a l'engegada com ara:
export VMWARE_USE_SHIPPED_GTK=yes

Peró, un cop està engegada la màquina virtual, independentment de la resolució de pantalla de la maquina virtual, quan es clica sobre el botó "Full screen" dona l'error:
-----------------------------------------------
Unable to find an appropriate host video mode.
Adding the guest mode to the 'display' subsection of the 'screen' section of your /etc/X11/XF86Config and restarting X is likely to help.

Failed to switch to full screen SVGA mode.
-----------------------------------------------
Evidentment el fitxer XF86Config no existeix ja que es de XFree, en aquest cas, la informació que busca hauria d'estar en el /etc/X11/xorg.conf però no se com canviar-ho per que interpreti la configuració de Xorg.
Hola de nou.
Hem sembla que he trobat la solució. Resulta que aquest problema de la pantalla completa solament passa quan es té activats els efectes 3D en l'escriptori, els he desactivat i ara ja puc fer tenir la vmware en pantalla completa. Tot i això la solució no m'agrada massa per que prefereixo tenir els efectes 3D activats, en son un bon atractiu pels alumnes.
Hola,

El problema amb el mode Full Screen i Linkat (SLED10SP1) el tens explicat a:

http://www.novell.com/documentation/sled10/readme/RELEASE-NOTES.en.html#b4y07ca

No aconsegueixes posar el mode Full Screen però utilitzes el mode Quick Switch i aconsegueixes que el sistema operatiu convidat quedi quasi a pantalla completa.

"To use the full screen mode, click Edit > Preferences in VMware, then click the Display tab. Change the Full Screen option from Resize Host to Resize Guest or Don't Resize."


Joan
Hola. Gràcies per la resposta.
Doncs justament, la utilització de "Quick Switch" es el que estava fent fins ara (hi hauré de continuar fent, de moment), però, val a dir que no és el mateix que el "Full Screen".