impressora local pel port usb

Equip : màquina virtual VMware amb la linkat2, el port usb reconegut a través VM>Removable devices> USB devices: surt detectat el Helwett-Packard USB device
Faig la instal.lació de la impressora, selecciono dispotiu diversos (Primera, Segona ... impressora USB o altres), però em dóna sempre error la prova inicial: prova la connexió de la impressora  No s'imprimeix el missatge "Hola a tots..." ... continuo, trobo la impressora PSC 1310, la instal.lo però no respon.
L'altre port USB reconegut està ocupat per un modem USB Vodafone que es connecta perfectament a internet...

Què puc fer?

Per cert m'ha anat molt bé la recepta sobre el problema del so http://linkat.x…t/view/120/31/
Hola,

Hi han diferents formes de configurar una impressora. Pots fer servir el Yast o un altre més fàcil és des de "Preferències de l'escriptori" (Escriptori -- Centre de control)

Intenta configurar la teva impressora des de les Preferències de l'escriptori si encara no ho has provat i a veure que tal.

Salut.
Desprès de diverses proves la solució ha estat la següent:
Sembla que com tenia configurada malament la impressora PSC 1310 no hi havia manera ... La solució ha estat
1-apagar-la
2-esborrar tota impressora des de la configuració de impressores del YaST2@linkat2
3-tornar a configuració de impressores del YaST2@linkat2a -que ha d'estar buit!- d'acord amb 2-;sense sortir d'aquesta pantalla en blanc,  he  connectat de nou la impressora, la linkat 2 -a través de VMware- ha reconegut el port usb i ha aparegut automàticament un menú Afegeix una impressora Pas 1 de 2 ... i he pogut continuar la instal.lació sense problemes ...