linkat 2 beta1 i so.

He instal·lat la Linkat2 beta1 a un parell d'ordinadors i en tots dos casos he tingut problemes en la instal·lacio de la tarja de so. Amb la Linkat 1.1 les tarjes de so eren reconegudes perfectament, pero, ara sembla que no, son ac97. Amb la vmware tampoc hem reconeix el so. En clicar sobre l'altaveu diu "No s'ha trobat cap connector i/o dispositiu de control de volum". Es un problema puntual que tinc jo o be, es consequencia de ser una beta?
Hola, hem responc a mi mateix. Ja ho he trobat, solament era un problema de efectuar incorrectament la instal·lació, reinstal·lant la tarja de so ja m'ha funcionat en tots els casos.
Gràcies.
Hola,

Nosaltres també ens hem trobat amb aquest problema, estudiarem més a fons el problema per que les AC97 són unes targetes molt comunes.

A la beta de la Linkat 2 i han més drivers de so que no s'instal·len automàticament. El paquet es diu alsa-driver-kmp. Si la teva targeta funciona correctament potser no cal fer res, però si no trobeu el driver, podeu instal·lar aquest paquet.

Salutacions,
Pablo.