Recuperar una partició suprimida (ghostpc)

Amb el GhostPC (D83 utilitats) s'ha generat una imatge d'una partició lògica i s'ha guardat la configuració del disc (tot amb opcions del menú).
Es suprimeix la partició que se n'ha generat la imatge i després es vol restaurar. Primer (entenc) cal restaurar la taula de particions. No trobo cap opció al menú, hi és?
He intentat restaurar amb la comanda:
sfdisk /dev/hdb < fitxer_conf_taula
el fitxer 'ha recuperat de la papeta /home/usuari/ghosting Però el procés no ha funcionat correctament. El procés es correcte o s'ha aplicat malament?
Si tan sols s'ha guardat la imatge d'una partició no fa falta generar/transferir la informació relativa al MBR+Taula de particions+informació tipus de partició.

L'únic que cal fer és executar el ghostserver i indicar-li el directori on està la imatge guardada, a l'altra màquina indicar-li que generi el menú, si has eliminat completament la partició assegura't com a mínim que tot i buida estigui formatada amb el sistema de fitxers que tenia originalment per que sinó no és detectarà ni s'afegirà al menú generat.

La opció que esmentes no existeix al menú per que en principi tan sols caldria utilitzar-la en el cas de restaurar tot el disc i en aquest cas ho fa automàticament quan es selecciona la opció de restaurar disc desde ip_servidor.

La comanda fdisk /dev/hdb < fitxer_conf_taula és correcta si el disc està a /dev/hdb i el fitxer de configuració de la taula de particions li correspon, també cal assegurar-se que totes les particions incloses les de intercanvi estant desmuntades, la manera ràpida de fer-ho és executant la utilitat particionador i sense tancar-lo fer la operació desde consola i com a root ( clau debian o bé amb sudo su -  ).

Recomanable reiniciar el sistema perque la D83-Utilitats rellegeixi la taula de particions actualitzada i tingui la informació sobre les particions actualitzada.

Dilluns és probable que tinguis una versió actualitzada de la D83-Utilitats a http://download….xtec.cat/d83/ amb algunes millores i afegitons.

Si ho vols provar ja, la pots descarregar amb paciència des de [ftp=ftp://ftp.serni.net/jdg/]ftp://ftp.serni.net/jdg/[/ftp]

Aquesta setmana santa miraré de confeccionar un petit manual que ja te entrada al menú però que encara s'ha de picar.

Ja diràs ...