arrenca en un mode tipus text

Salutacions, m vaig instal·lar la linkat a casa i el GRUB -després d'algun problemet degut a que la bios no em detectava en mode automàtic el tercer disc dur on hi havia posat LINKAT- resulta que em funciona però en comptes de la pantalla de presentació del centre, em surt un diàleg molt pobrissó en modus text, com els antics fitxers bat del DOS.

Què pot ser això?
Hola,

Mira a veure si és un d'aquests problemes el que tens:
http://linkat.xtec.net/portal/content/view/99/112/
http://linkat.xtec.net/portal/content/view/97/112/

Sembla que sigui el primer, però si no és cap d'aquests, ens ho comentes amb més detall.

Salut,
Pablo.
M sembla que no m'he explicat bé. El detallet es que el GRUB apareix oferint les opcions d'arranc en tipus text. No entenc perquè no m'apareix el display gràfic dels ordinadors del centre o el de la mateixa DVD LINKAT live.
Gràcies
Pots arrencar la Linkat? o només et surt el grub en mode texte?

Salut.
puc arrencar la linkat, tot i que de moment no n'he fet cap ús en veure que havia de reaprofitar drivers del windows per a fer funcionar la motxileta wifi.
Dues preguntes: si instal·lo una tarja ethernet del tipus genius (força antiga), el linkat la detecta automàticament? Segona preg: en cas que vulgui instal·lar ubuntu aprofitant les particions de linkat, puc aprofitar el GRUB (encara que sigui en mode text) o l'haig d'esclafar amb la 'R' estauració de l'XP?
Gràcies.
Hola,

La Linkat reconeix la majoria de targetes ethernet que hi ha al mercat, el problema el té amb les Wifi.

Si fas una nova instal·lació d'un sistema operatiu, és millor que et carreguis totes les particions linux. No se com ho fa l'Ubuntu, però la Linkat et detecta la partició Windows i la manté intacta.

Salut,
Pablo.
L'ubuntu aprofita les particions linux, però no me'r recordo si en necessita alguna de Reiser. De totes maneres, he decidit deixar la linkat al sobretaula i posar l'ubuntu al portatil. L'únic que volia saber és si el GRUB, essent un arrencador com el LILO, pot ser reaprofitat per a qualsevol altra distro q vulguis instal.lar o has de passar pel cerimonial de restaurar win, fixboot i altres futeses que, no cal dir-ho, m fan mes por q una pedregada.
Gràcies.
he posat la tarja ethernet i he tornat a instal.lar la linkat des del dvd. Tot ha anat b fins a l'ultim pas, quan configurant la xarxa de so, s'ha quedat penjadot. Hi tinc tres targes de so: la nativa tipus AC, la sb live i una terratec (pero aquesta segur k no ha fallat pq no aspiro ni a q la trobi).
La qüestió es q ara no puc entrar al sistema si no es com a rescat i no sé com fer-m'ho per toquinejar el sistema des de dins per veure si puc deshabilitar la sb i apanyar-me amb la de la placa base.

Apa, gràcies altra vegada.
he llegit aqui al forum q la sb live 5.1 donava problemes i he tornat a instal.lar linkat suprimint aquesta tarja al llistat final de maquinari que entregava l'instal.lador abans de compilar.
En fi, ara veiem quines pegues més em trobo.
Salutacions.