Desinstal.lar Linkat

Salutacions;

He instal.lat la linkat en un ordinador però, degut a una manca d'espai físic en el disc dur alguns paquets no s'han instal.lat correctament i per aquest motiu no puc engegar l'ordinador en mode Linux. Si entro en mode windows XP.

La qüestió és com puc desinstal.lar la Linkat per mirar d'alliberar espai i fer una nova instal.lació.

Jo el que faria és desfer les particions que ha fet linkat - i fins i tot l'inici en diferents modes si hi has arribat. Per treure'l jo vaig fer servir partition - el cd que a les escoles tenim per canviar particiona - vaig eliminar les particions del linkat  i vaig augmentar al màxim la partició c:\ (tinc un disc de 40 ) per tal que em funcionés el copiador per a dvd necessitava més espai a la partició nativa del linux.
De moment cap més problema
Si tornas a fer la instal·lació de la Linkat, et farà un formateix de la partició on havies utilitzat abans la Linkat i et respectarà la de Windows. (Comproba-ho)

Durant la instal·lació pots mirar de no instal·lar tan programari si el problema és que no tens molt espai. A "Paràmetres de la intal·lació" si fas clic a sobre de "Programari", selecciona Ordinador Autònom i fes clic al botó "Detalls ...". Aquí podràs seleccionar el programari que vulguis instal·lar.
Salutacions !!!

Com que l'ordinador té instal.lat el Windows XP, per no instal.lar el Partition Magic,  he anat a l'opció d'administració de discos per veure les particions creades. A part de la partició C: i D: tinc creades dues particions més de "nom desconegut", una amb 871 MB i l'altra amb 7'35 GB.

Haig d'eliminar doncs les dues particions? 

Una vegada eliminada les particions no apareixerà el menú d'inici de la Linkat per seleccionar el sistema d'entrada ?

Si intento instal.lar novament la Linkat al detectar ja una instal.lació esborra la partició Linux creada, deixa el sistema com estava abans amb windows i després et demana si vols intal.lar-la novament ?

Gràcies...

Una abraçada...
La solució de rroca1 és correcte si el que vols és augmentar l'espai de la partició.
Eliminar particions -- Redimensionar la partició de Windows -- Tornar a instal·lar la Linkat

Crec que no hauria de sortir la pantalla inicial de la Linkat si has eliminat aquestes dues particions.

Quan tornes a fer una instal·lació de la Linkat, t'agafa les particions on era abans, formata i tot seguit s'instal·la de nou.
... la pantalla, perquè el gurb s'instal·la a mbr (a mi m'ha passat un parell de vegades amb altres distribucions i - sort que tenia un disquet d'arrancada de windows 98! - per executar l'fdisk