Instal·lació en un disc USB

La meva pregunta és si algú ha instal·lat la Linkat en un disc dur extern USB i em pot ajudar.

Perquè porto uns dies intentant-lo, m'ho detecta sense problemes a l'hora d'instal·lar, faig les particions i tot correcte, però quan comença a instal·lar comencen a sortir missatges d'error:

ERROR(InstTarget:E_RpmDB_Subprocess_failed)

Moltes gràcies.
Hola,

és una iniciativa molt interessant (ja saps que hi ha projectes que es dediquen a aquest tema en concret: www.catux.org)

Jo faria la següent prova: faria la instal.lació complerta tal com tu fas però el sector d'arranc el ficaria en un disquet o en un disc dur "normal" ... únicament per provar si el teu problema és de càrrega del sistema d'arrancada.

O. Castell
Mira yo he instalado el Linkat en usb externo y me arranca sin ser posible por que la Bios no lo permite desde la _USB . Claro para arrancar Linux necesito el CD de instalacion de Linkat darle a la instalacion y cuando detecta todo para ponerse a instalar le doy abortar. Acto Seguido en un menu tipo texto me deja instalar o iniciar el sistema instalado .
AQUI HAY ALGO MUY SIMPLE QUE EL CD CARGA AL INICIO Y QUE CON EL GRUB NO LO HACE . SE PUEDE SABER  que puedo hacer para que me arranque arreglando el grub u otro gestor o una uitlidad ?
Creo que me vendria muy bien esa ayuda a mi y a mucha gente porq pensando que en escuelas hay ordenadores viejos parecidos al mio , si queremos incorporar discos nuevos con la capacidad actual necesitamos de esa utilidad que haga bootable nuestro USB externo . Sin hacer la parafernalia que hago yo para arrancarlo claro jejej
Bueno gracias y a ver si hay alguna soluciion
Si la BIOS no permet l'arrencada per USB, l'única forma que hi ha és arrencant per CD o disquetera.

Amb el CD cal escollir l'opció


    És més ràpid que fer-ho per Instal·lació.

    Salut,
    Pablo.