No puc arrencar el windows desde instal·lació dual

Hola.

Sóc completament nou en això de la linkat. Però tinc ganes d'aprendre. El cas és que he instal·lat de forma dual la linkat en un ordinador amb windows xp. La linkat funciona, encara que no em reconeix la targeta de xarxa. Respecte de l'arrencada dual, alguna cosa ha fallat i no em permet arrencar en windows, he provat de posar el disc de windows xp però no arrenca automàticament al reiniciar i no fer la recuperació. Algú em pot ajudar? Com puc fer per obtenir la consola de repuració

Molte
Moltes gràcies
Hola,

Quan dius que "no et permet arrancar windows", és per què no t' apareix a la pantalla inicial de grub o per què un cop escollida l'opció no carrega windows i et dona un error?

Salutacions
Hola,

Quan em surt la pantalla per triar linux windows etc. Clico sobre windows i al'ordinador surt una pantalla en negre, no es carrega el windows. He provat de posar el disc de windows xp, però no s'inicia des del CDrom, encara que aixi ho tinc a la Bios, sinó que em torna a sortir la pantalla inicial. La linkat funciona pero el windows no.
Gràcies.
Joan
Hola Joan,

Pots mirar el que té el fitxer de configuració de GRUB. Un cop a la linkat, vas a "Administració del sistema" -> "congiguració del gestor d'arrencada". Et sortirà la configuració del gestor grub.

Fas doble click a "Seccions disponibles" i tindràs les opcions que surten al arrencar linkat.

Jo tinc una instal.lació de windows a la primera partició primària i per tant tinc una línea que posa:
(Etiqueta)  (tipus) (imatge/dispositiu)
windows    altres  (hd0,0)

Mira si tens alguna cosa semblant. Si fas doble click a aquesta línea, et surtirà una configuració com:

...
___________
root          (hd0,0)
chainloader +1

Mira si et surt semblant. El "chainloader +1" ha de ser. Sino, pots "afegir" aquesta línea.
Si el teu windows estigués en altra partició que no fos la primera has de canviar el (hd0,0). Per exemple, si estigués a la segona primària seria (hd0,1). Si estigués a la primera extesa seria (hd0,4)

Mira si és això encara que pot ser hi ha altres motius.

Salutacions
He entrat  i al gestor d'arrencada posa el que hem dius. Suposo que el que haig de recuperar ha de ser alguna cosa d'inici del windows. Des de la linkat veig la partició C on tinc el windows, hi puc entrar. Però quan l'engego  i demano que s'inici el windows no ho fa.

Moltes gràcies.
Hola a t@ts,

Em passa el mateix que a Joan. Des del Grub assenyalo windows i només aparèixer la pantalla de windows l'ordinador reinicia.
He provat fixmbr i tornar a instalar windows i tampoc.

A algú se li acut alguna cosa més?

Gràcies


  Hola

  Jo no l'arrencaria, directament l'esborraria i deixaria linkat

  Salut

  Xavi