Promethean Tp-3025

Hola,
a l'institut tenim les pantalles Promethean TP-3025. He buscat pel forum de linkat i per internet (https://support.prometheanworld.com/s/topic/0TO6f000000IUvnGAG/linux?language=es) i no trobo cap solució per connectar-me a elles.
Sembla que es connecta, però al final no ho fa.

Utilitzem el plugin de Chome que es diu: Promethean Screen Share.

Sabeu si podem fer alguna cosa?
Merci,
Isaac
Hola,


Entenc que la teva consulta la fas amb relació a la connexió del teu dispositiu a través de wifi utilitzant el servei ActivCast:

https://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/cdtd/b1spi_i_interactius/panells_interactius/projeccioactivcast

Caldrà fer servir l'extensió del navegador Google Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/activcast-sender/dcdfjddkdjkaohjceimnbgniajaholfl?hl=es

Mira a veure si et serveix aquesta solució.Merci,


Joan
Hola,
gràcies per la resposta. Sí. La consulta és sobre com connectar els ordinadors Linkat a la promethean mitjançant wifi o connexió per cable.
Hem provat aquesta solució i no ens funciona (ActivCast). Les pantalles Promethean no venen amb aquesta aplicació. L'he buscat al market i no la trobo. Sí que existeix el plugin de Chrome, però al instalar-lo al Chrome em demana un codi de 9 dígits que la promethean no em dona (suposo perquè no té l'aplicació ActivCast).

Les Prometheans TP-3025 sí que venen amb una aplicació que es diu Promethean Screen Share, i que també existeix un plugin de Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/promethean%C2%AE-screen-share/kkepemkdiboiecpjlmdmighjkmfokbpm?hl=es

però al instalar el plugin al chrome de Linkat, introdueixes els codi de 5 xifres de la Promethean, però no fa res. En canvi, en els portàtils windows sí que funciona.

no trobo la forma de fer que funcioni.
gràcies,
Isaac.