Imatge 18.04 Hp Probook

Amb la restructuració al centre amb els portàtils dels Mestres etc, he pogut arroplegar uns quants hp probook d'aquells de dotació del Departament.

He comprovat q amb la 18.04 (vaig preparar un pen amb el Rufus pq no tenen disquetera) funcionen molt decentment i ara estic carregant el perfil d'infantil...

La pregunta és punxo el pen, carrego infantil i faig totes les configuracions...o millor fer imatge i carregar-la als altres portàtils oi? (és a dir,l'hauria de descarregar en un pen i tornar-la a punxar als altres probooks arrencant a la BIOS des d'usb)

Si és així, em podrieu dir com ho faig des de Linkat pq fa moltíssim temps q no en faig i no sé quin és el programa més adient ara mateix

Xavier Rodríguez ...des de la Cerdanya que mai enganya ;-)
Hola Xavier,

Bé, si són poques màquines, pots optar per instal·lar de zero la Linkat 18.04. Si força màquines, pots optar per restaurar una imatge Clonezilla (el que anomenem maqueta) amb tot allò que et fa falta.

Tin pendent de preparar una imatge Clonezilla que es restauri de forma automàtica. També serveix per a aquells ordinadors que, pel motiu que sigui, són difícils d'instal·lar.

Et dic alguna cosa Xavi,

Merci,


Joan
Bones, com a tècnic et recomano fer la instal·lació i configuració d'un equip i després fer una imatge amb una versió actualitzada de clonezilla per restaurar a la resta d'equips.
Si et pot ser d'ajuda, tinc una maqueta feta per mi:

https://mainkivi.info/nextcloud/index.php/s/ZzFfrBSR9bKwmPC?path=%2FRestaures

Salut.

Tècnic informàtc Preventiu per al Departament d'Ensenyament