Targeta de so

Hola,

tinc un problema amb el so amb una màquina que té Linkat 4.No reproduiex so ni de you tube ni de cap altre mena. Quan vaig a yast, so i miro de configurar la targeta em dona sempre error. La targeta que té l'ordinador és Intel audio device 1c20 rev05.
Em podeu donar una pista per solucionar-ho?
Moltes gràcies.
Marc
Hola Marc,

La Linkat 4 és una versió molt antiga i el primer que et recomano és instal·lar-te una Linkat edu 14.04. Amb aquesta Linkat tindràs la darrera versió dels programes i millor compatibilitat de maquinari.

Em sembla que pots obrir una incidència al SAU per realitzar l'actualització dels ordinadors cap a la darrera versió i el tècnic de camp l'hauria de fer.

Aquí tens la Wiki de la Linkat edu 14.04:
http://linkat.x…nkat_edu_14.04

Si encara vols mantenir la Linkat 4, necessitaria veure l'error que et dona el YaST. Sempre t'ha donat error o ha sigut d'un dia per l'altra?

Pots provar d'executar amb l'usuari root des de terminal l'ordre següent:
alsaconf

Amb aquesta ordre podràs configurar la targeta de so.

Salut.

Projecte Linkat
Hola Pablo.

L'actualització a la nova Linkat ja ho tinc previst. Respecte el SAU em sembla que com a escola concertada no hi tenim accès així que ho he de fer jo i em fa respecte doncs el servidor també és Linkat 4 i s'ha de fer el canvi de tota la xarxa. Si coneixes algú que en sàpiga i em pugui donar una ajuda?
Respecte l'error, només passa amb 5 ordinadors amb el mateix hardware amb la targeta Intel Audio Device 1c20 rev05.
Quan al terminal escric alsaconf em diu que no detecta la tarja i dels drivers que em dóna per triar no en tinc ni idea de quin agafar. Miraré si els puc trobar per internet.

Ja us informaré del resultat final.
Gràcies
Hola,

No cal tocar el servidor de centre, pots actualitzar els clients o màquines autònomes sense actualitzar el servidor.

Salut.

Projecte Linkat