Problemes per restaurar l'ordinador

Hola,
tinc un ordinador Toshiba NB-250-10N el qual arranca molt lent i no funciona molt bé, tenia intenció de restaurar a valors de fàbrica, però prenent la "P" no hem surt la finestreta per posar el codi. Vaig trucar-vos i el Sr. De Gracia hem va explicar molt bé com poder restaurar-lo amb el Clonezilla, però he perdut la nota on ho vaig escriure i volia saber si hem podríeu ajudar des d'aquí, posant un pas a pas.
Moltes gràcies.
Hola,


No et preocupis, t'ho torno a explicar. La forma de restaurar el netbook, en cas que el menú de restauració no aparegui consisteix en arrencar l'ordinador amb un pendrive o cd live (amb una unitat externa de cd/dvd) de clonezilla.

La imatge de clonezilla live la pots descarregar des de la URL:

http://clonezil…?branch=stable

auqest enllaç et porta directament a l'apartat de descàrrega de la versió estable del clonezilla.

(descarrega't la imatge iso i l'arquitectura i686)

Un cop descarregada la imatge, pots crear un pendrive d'arrencada si fas servir l'eina unetbootbin:

http://unetboot…urceforge.net/

Si tot ha anat bé, ja podràs arrencar el netbook amb el pendrive del clonezilla.

Pel que fa el clonezilla, tens una guia d'utilització a la web de suport del Departament:

http://www.xtec…ari/clonezilla

Bé, l'opció que has d'escollir és la restauració (imatge/partició a imatge/partició). Les imatges de restauració del clonezilla, si no recordo malament, es troben a la partició sda7. Dins d'aquesta partició, hauries de trobar, entre d'altres coses un parell de directoris que són els que contenen les imatges del Windows 7 i de Linkat.

Des del clonezilla, hauràs d'escollir la partició sda7. Et deixarà triar entre el directori arrel "/" o la resta de directoris. Bé, escull el directori arrel de forma que el matexi clonezilla et mostrarà les dues carpetes que t'he esmentat abans i que fan referència a windows i linkat.

Espero que tinguis sort i que puguis recuperar la imatge de restauració.


:)


Joan de Gracia
Ok, moltes gràcies, ho intentaré.
Bon dia,
Tinc dos dubtes: l'ordinador té 4 anys, descarrego la versió i486 o la que m'has dit. (es que he seguit tots els pasos de la guia i l'ordinador segueix igual. També és cert que vaigtriar l'opció de la guia "De tot el disc des de imatge en dispositiu extern USB" i ara ho intentaré amb la "De particions del disc dur des de imatge en el mateix disc dur" i ja et diré alguna cosa.
Gracies per tot.
Hola,

Si l'ordinador té 1 processador o menys de 2Gb de RAM, descarrega la versió de 32 Bits.
Si el teu ordinador té més d'1 processador i més de 2Gb de RAM, descarrega la versió de 64 bits.

Salutacions.

Projecte Linkat