BLOQUEIG PAGINES AMB WEBMIN(squidguard)

Hola!
segueixo tots el passos de tutorials com aquest http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Servidor_de_comunicacions_Linkat_11.4#Filtratge_de_continguts_.28Squidguard.29
i no aconsegueixo bloquejar cap pagina, no se que pot ser.
GRACIES!!
Hola Xavi,


En efecte, el procediment descrit a la URL que esmentes fa referència al servidor de comunicacions Linkat 11.4. Al manual s'especifica que el filtratge s'ha de fer a través de la llista negra de centre (per denegar dominis) o bé a través de la llista blanca de centre (per autoritzar dominis).

Un cop has introduït els dominis a filtrar/autoritzar, cal aplicar els canvis al servei proxy caché. Això ho pots veure a la imatge:

http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/images/1/1e/Webmin-squid.png

Només cal que cliquis al botó: Aplica la configuració.

Quote

IMPORTANT: Per aplicar els nous canvis, una vegada s'ha fet clic a Desa, cal anar al mòdul Servidor Proxy Squid i fer clic Aplica la configuració.


Si vols, a la URL:

http://download…oordinador.pdf

tens el manual que proporcionem als coordinadors/es de centre per a la gestió del Servidor de Comunicacions Linkat.

Una recomanació perquè vegis que el filtratge s'ha produït és que obris el navegador en modalitat anònima (o que obris una pestanya del navegador en modalitat "incògnit"). Això farà que el navegador no obri la pàgina web desada en local dins de la memòria cau del propi navegador. I una altra cosa a tenir en compte, cal que refresquis el contingut de la pàgina web filtrada. Aixo ho pots fer prement les tecles Control F5 des del navegador (Chrome/Firefox). Aquesta combinació de tecles fa que el servei proxy "refresqui" la pàgina web.

Fent això podràs veure que el sistema de filtratge funciona correctament.


Joan de GraciaEditat per jgraci25 el 10/Abr/2014 - 12:55.