conexio unitats servidor

Bones,
A laula de info tenim un server linkat 11.04. Amb 15 usuaris posats en un grup diferent cadascu. Cada usuari te una carpeta compartida a exports. Als clients tambe tinc aquests 15 usuaris. El que volia es que casa vegada que s'obri una sesio monti la seva carpeta. Com ho faig? Si us plau pas a pas. Gracies
Hola,

No et compliquis tant que per això ja hem desenvolupat el client d'aula i la connexió a les unitats de xarxa, crec que és una bona solució a lo que tu vols.

Clients Linkat edu 11.4
Només cal instal·lar el paquet client_configuration per connectar amb el /home de cada usuari, no necessites compartir un directori per cada usuari, ja comparteixes tot el directori /home de cada usuari.
Aquesta guia és per a Linkat 4, però el procediment és bàsicament el mateix, una vegada instal·lat el paquet t'apareixerà una icona a l'escriptori de l'usuari root per configurar el client d'aula.
http://linkat.x…ient_de_centre

Connexió unitat Linkat edu 12.04
Comparteix els directoris per samba i fes servir el paquet linkat-muntador-unitats per configurar la connexió amb el servidor, el programa et crearà automàticament, si no estan ja creats, els usuaris per connectar amb les unitats de xarxa:
http://linkat.x…nkat_edu_12.04

Espero que et serveixi.

Salut.

Projecte Linkat