Arrencada errònia

Bon dia ! Fa temps que el meu ordinador un THOSIBA NB250 em va negar l'utilització de Windows , per això vaig començar a utilitzar el linkat 4 pero de sobte , al arrencar l'ordi nadie em surt un munt de codis i al final del tot em posa : Linux-gm70 login: on e provat a posar de tot una vegada posàs el nom d'usuari et demana la contrasenya pero no et deixa escriure res , no se que fer , vaig provar a ficar alumne y com no hi havia contrasenya vaig saltar aquet pas pero em surt : error en el mòdul de servei i a continuació - benvingut a linkat 4- karnel 2.6.34.9-6-default (tty1).
Y em demana una altra vegada el nom d'usuari , que he de posar o de fer , em podríeu fer el favor d'indicar me que he de fer? Gràcies !
Hola,

La Linkat 4 és una versió antiga, et recomano que instal·lis la nova Linkat edu 12.04, tens una imatge per al teu ordinador en aquest enllaç:
http://download…kat_edu_12.04/

Si tens informació important a dins que necessites guardar, et recomano que arrenquis l'ordinador amb la versió Live per treure les teves dades i després ja podràs formatar el disc dur.
Amb la ISO de la Linkat edu 12.04 podràs arrencar en modalitat Live:
ftp://download-….04.4-i386.iso

Salut.

Projecte Linkat
Pero no puc salvar res perquè no em deixa accedir de cap manera , tampoc em deixa formateja perquè per fer això també em demana una contrasenya que no tinc , estic em un punt en que no puc accedir a res per això demanava si algú que ya agues tingut aquet problema em digues com ho a pogut solucionar o que e de fer , que em recomanas? Gracias per tot!
Hola,

Amb la ISO de la Linkat edu 12.04 pots arrencar l'ordinador en modalitat Live, això vol dir que t'arrenca l'ordinador amb la Linkat edu 12.04 i pots accedir als discos de l'ordinador. Una vegada iniciat pots punxar uns USB per transferir aquella informació important que vulguis guardar.

Salut.

Projecte Linkat
Moltes gràcies ya probare de intentarlo !