contrasenya curta

Bon dia tot el dia

Tenint en compte que les contrasenyes que poer defecte usen els usuaris de les escoles són curtes, seria possible que en fututres maquetes ja quedés definida aquesta possibilitat.

Pels novells cada cop que ho hem de fer suposa una despesa de temps important ja que d'una vegada a una altra ja s'ha oblidat (no és una cosa que es faci cada dia)

Moltes gràcies

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
Hola Toni,

Ho sento, però no entenc molt bé el que demanes. Quines contrasenyes dius? A quines maquetes?

Salut.

Projecte Linkat
Bon dia tot el dia

Quan he de crear usuari prof he de posar la seva contrasenya que només té quatre lletres. Com que diu que és massa curta li he de posar una més llarga i després canviar-la per la que li correspon i que coincideix amb la del servidor.

Ja se que això és només un moment... quan es sap fer però pels que cada cop hem d'anar buscant receptes és un fre.

Ara mateix porto dues hores barallant-me amb un linkat edu 12.4 instal·lat de nou per aconseguir usuaris, unitats i no se si alguna cosa més... i de moment estic poerdent la baralla.

Ja tinc creats els usuaris i he descarregat el nou paquet de les unitats però a l'executar-lo no troba res als servidor, tot i indicar-li la IP correcta, així que hauré de començar a buscar receptes, Pitser l'any que ve aquest ordinador funcionarà com cal.

Fins la propera

Toni.

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
Hola Toni,

El nou paquet que permet muntar les unitats de xarxa ja té en compte que el servidor demani usuari i contrasenya (hem fet proves amb un 2012 server). Tingues present que en el moment de fer la instal·lació del paquet, t'apareixerà una pantalla en la qual et demana un usuari del servidor amb el que faràs la connexió al servidor i per tant obtindràs la relació de recursos compartits.

A veure si et funciona correctament el muntador d'unitats.


Joan
Hola Toni,

El usuaris només cal que estiguin creats al servidor, el programa de les unitats ja s'encarrega de crear als usuaris a la Linkat edu 12.04 mentre els vagis afegint durant el programa.

Pel comentari del Joan entenc que tens un Windows Server 2012. Abans d'introduir els usuaris, et demana un usuari i contrasenya per connectar amb el servidor i que et mostri els elements que té a compartir. normalment l'usuari administrador del servidor és super, introdueix aquest usuari i la seva contrasenya.

A veure si et funciona.

Salut.

Projecte Linkat
Bon dia tot el dia

Déu ser això del servidor però nosaltres tenim un Windows Server 2003 i no acaba defuncionar. He descarregat el paquet correctament però no m'arriba a demanar usuari i contraenya del servidor.

Fins la propera

Toni

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
Hola Toni,

Aquí tens una guia on s'explica el procediment:
http://linkat.x…nkat_edu_12.04

Tal com s'explica, si després d'introduir una IP correcta d'un servidor surt un error, seguidament es demanarà l'usuari i contrasenya de l'administrador del servidor on es vol connectar.

Salut.

Projecte Linkat