Sense connexió a Internet

Hola, Ja tinc el servidor ltsp i el client en funcionament.

Però he comprovat que no hi ha connexió a Internet en cap dels dos. També he vist que si desconnecto la interfície eth1 dels clients es connecta el servidor a Internet per la eth0, però es desconnecta el client

Com puc tenir el client connectat i també la connexió a Internet alhora ??

Gràcies
Hola, es tracta d'una servidor LTSP fet amb VirtualBox, o un PC "real" amb dues targes de xarxa?

Joan Padró
Hola,
ncs és un pc servidor ltsp amb un altre pc connectats per un cable creuat. El servidor en té dues targes: eth0 que connecta amb la xarxa del cole, en rang 192.168.0.X i l'altra tarja en rang 192.168.10.1 (per imitar el manual http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/LTSP_Linkat_edu_12.04#Modificaci.C3.B3_de_la_configuraci.C3.B3_dels_serveis_DHCP_i_TFT ) que connecta amb el client.

Els fitxers de configuració els tinc com en el manual, tot igual. Potser hi ha alguna cosa de ip's o semblant que se m'hagi escapat.
Salutacions
Hola, em contesto jo mateix, després d'algun retoc ja tinc el sistema funcionant amb Internet inclòs. ara només em queda afinar la imatge que se serveix als clients perquè aquests només puguin fer servir les aplicacions adients.

Gràcies, salutacions
como lo has solucionado mgomila1 porque ha mi me ha pasado lo mismo que a ti con la maqueta.
Hola, doncs he modificat una linia del dhcp amb la ip del router de l'escola, i m'ha funcionat. No sé si és la modificació adient, però si el resultat és positiu doncs benvinguda sigui.

Fitxer: /etc/ltsp/dehcpd.conf

concretament la línia: option routers iprouterescola

O sigui que on diu iprouterescola, he posat la ip que té el router de l'escola que dona sortida a Internet.

Espero que vagi bé.