Problemes amb APD, S.A. - Alda CE 865G (Aula d'acollioda)

Bon dia tot el dia

Hem actualitzat els 4 APD, S.A. - Alda CE 865G de la dotació de l'Aula d'acollida del curs 2004-2005 i la millor definició és: l'ordinador està boig. No se com resumir els símptomes però es fa del tot impossible treballar-hi

Algú més s'hi ha trobat? S'hi pot fer res? Els hi torno a posar l'XP?

Ja se que els equips no són de última generació però són els que tenim al centre.

Fins la properaEditat per aromague el 31/Maig/2013 - 09:28.

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
Hola Toni,

No tenim aquesta màquina per fer proves, però si la Linkat edu 11.4 no et va bé, podries instal·lar la Linkat edu 12.04. Com ho veus?

Guia instal·la…nkat edu 12.04

Salut.

Projecte Linkat
Bon dia

No negaré que em fa certa por. Si el problema és de maquinari obsolet em donarà millors garanties la nova versió? Entre que soc novell i que no anem sobrats de temps fer experiments em costa una mica. Si realment creus que hi ha possibilitats d'èxit ho intento la setmana entrant.

Fins la propera

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
La seva instal·lació és molt més fàcil i és bastant probable que et funcioni perfectament. Només s'ha de tindre en compte que és per ordinadors autònoms, no es pot transformar en un client de centre.

Salut.

Projecte Linkat
Hola, Toni:

A mi, aquestes unitats són de les que jo tinc com a "noves". Tinc altres màquines obsoletes, que encara he de provar si poden funcionar.
No els he posat la Linkat, però sí una adaptació xUbuntu que m'he adaptat: a mi em funcionen estupendament bé. És una 12.04 (i ara corren amb un kernel de trusty tahr, per indicació d'en Pablo).

L'únic que no m'agrada és que en algun d'ells no arrenca amb segons quin USB. (La instal·lació amb CD és moolt més lenta)

JoanEditat per jcompte el 30/Mar/2015 - 00:15.