RESOLT: No podem accedir amb webmin des d' un altre ordinador

Hola bona tarda
La màquina virtual del Servidor de Comunicacions amb Virtual Box, amb una màquina opensuse 11.4, funciona bé, dóna el servei que esperem, proxy cache i filtratge de continguts. Nomès tenim un petit problema: no podem accedir amb webmin des d' un altre ordinador. Podem accedir-hi desde la mateixa màquina virtual, pero no amb URL 192.128.1.10.

Espero la vostra ajuda
Gràcies

Manel
Hola Manel,

El webmin fa servir el port 10000 per connectar per web, segurament no es troba obert aquest port al tallafoc i per això fora de la màquina no pots entrar. Prova d'obrir el port amb la següent ordre:

Code

iptables -A INPUT -p tcp -m tcp --dport 10000 -j ACCEPT


Si et funciona fent això, caldrà afegir aquesta regla al sistema segurament pel Webmin, mira primer si és això.

Salut.

Projecte Linkat
Moltes gràcies,

He fet el que m'indiques i funciona perfectament.

salutacions
Manel
Hola bon dia
Només una questió, com podem afegir la regla "iptables -A INPUT -p tcp -m tcp --dport 10000 -j ACCEPT" al sistema?

Gràcies
Manel
Hola Manel,

Prova a configurar el pas d'aquest port des del Yast / Firewall, des de terminal pots obrir aquest mòdul amb la següent ordre:

Code

yast firewall


Ves a Custom Rules i navega amb el cursor fins a Add per afegir el port 10000 UDP i TCP per la xarxa que vulguis, si vols per totes les xarxes escriu com a IP 0.0.0.0

Salut.

Projecte Linkat
Hola,

una altra solució és desactivar el mòdul de Firewall, ho pots fer des del mateix mòdul yast firewall i marcar la casella de Disable firewall autmatic starting i Stop firewall now.

Salut.

Projecte Linkat