Instaŀlació Linkat EDU 11.4

Avui instaŀlem Linkat EDU 11.4 en un ordinador que tenia Linkat 3... Primer hem instaŀlat opensuse 11.4 i després el Primer conjunt de paquets que s'especifica a http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Linkat_Edu_11.4 ...
D'entrada s'ha de baixar 230 paquets ... l'ADSL de l'escola baixa a un màxim de 40 kB i ja us podeu imaginar que trigarem més d'un dia ...

No podríeu pas muntar una distribució amb Susestudio? Ens podríem baixar la iso des d'un lloc amb més bona connexió.... És el que hem fet per baixar la iso de l'opensuse 11.4. Des de l'Escola hagués estat interminable.

L'alternativa seria que l'ADSL de l'Escola fos actualitzada, però això no deu pas dependre de l'equip de suport de Linkat. Amb qui hem de contactar per millorar l'ADSL del centre?

Finalment, recomaneu passar tots els Linkat 4 a Linkat EDU 11.4?

Miquel Colomer
Hola Miquel,

Es va parlar de generar una ISO on es trobarien tots els repositoris necessaris per fer la instal·lació. Penso que en un DVD podria entrar.

Ens agradaria que hagués una connexió a Internet bona a totes les escoles, som conscients que hi han algunes amb moltes dificultats.

Salut.

Projecte Linkat
Ok. De tota manera, recomaneu passar els Linkat 4 a Linkat EDU 11.4?

Miquel
Això és una decisió vostre, si treballeu sense cap problema amb Linkat 4 no veig la necessitat. Si teniu problemes de reconeixement de maquinari o necessiteu la darrera versió de programari per alguna raó, doncs feu l'actualització.

Tot depèn de les vostres necessitats.

Salut.

Projecte Linkat