Repositoris "oficials" Linkat Edu 11.4

Avui un dels darrers portàtils que van arribar al centre s'ha actualitzat al Firefox versió 10. Això m'ha fet adonar de que els 5 portàtils tenen configurats repositoris diferents. Hi ha algun lloc a la web de Linkat on surtin els repositoris "recomanats" per als LinkatEdu 11.4 i també pels Linkat4?

Entenc que el model de la LinkatEDU és fer servir repositoris linkat (per instal·lar components per personalitzar i configurar l'ordinador) i també els repositoris oficials de la distribució base que permet disposar sempre de les darreres versions del nucli de Linux i la resta de components... Per tant a /etc/zypp/repos.d/ hi hauria d'haver repositoris de linkat i d'opensuse 11.4, oi?

Miquel
Hola Miquel,

En aquest fitxer veuràs els diferents repositoris de Linkat Edu 11.4
http://download-linkat.xtec.cat/distribution/linkat-edu-11.4/scripts/linkat-edu.11.4.repo

Pots fer servir els repositoris d'OpenSUSE 11.4, però quan OpenSUSE deixi de donar suport a aquesta versió deixaran de funcionar i es preferible que tinguis configurats els proposats per nosaltres.

Si creus que falten paquets que es troben a altres repositoris que no tenim nosaltres, és millor que es ho comentis i afegirem un mirror nostre d'aquell repositori, així sempre el tindràs disponible.

Per començar, farem el mirror de Mozilla ;)

Salut.

Projecte Linkat
Ok. Gràcies!

Miquel