Activitats clic

Hola,

volia instal·lar una activitat clic al servidor i no funciona. De fet, en cap ordinador amb Linkat 4 ho puc fer. Fa la baixada del fitxer.jnlp i el vol obrir amb usr/bin/javaws...però aquí queda la cosa. És un problema de java o és altra cosa?

Gràcies
Hola,

Podries enllaçar l'activitat que vols fer servir?

Una vegada instal·lada la activitat cal obrir el jclic pel menú Aplicacions / Educació / Ensenyament / Jclic

Salut.

Projecte Linkat
Hola,

no m'explicat bé. El problema que tinc és que no es poden instal·lar. Agafo l'opció instal·la a l'ordinador com he fet sempre, em diu com vull obrir el fitxer de descàrrega (per defecte usr/bin/javaws) i aquí es para el procés, no salta l'instal·lador com hauria de succeir. El Jclic funciona bé i les activitats en remot també. Pasa amb qualsevol activitat i em totes les màquines, no puc instal·lar cap.
És una cosa que he fet moltes vegades i fins ara no havia tingut cap problema. En una màquina que encara no he actualtzat i té la Linkat 3 no hi ha cap problema, per tant el problema radica en la versió 4.

Gràcies.Editat per amoro2 el 20/Gen/2012 - 20:20.
Hola,

Fes una actualització de la Linkat 4 amb el Yast / Online Update o des de consola amb l'ordre zypper update, reinicia l'ordinador i trona a provar.

Salut.

Projecte Linkat