Unitats compartides

Bon dia,

He instal·lat la linkat4 a tota un aula, en modalitat autonoma, durant la instal·lació vaig escollir una de les opciones per a que instal·les un script per configurar les unitats de xarxa. Fins aquí tot bé, l'únic inconvenient que té es que cada cop has d'executar el script per poder accedir. Es poc pràctic de cara els alumnes. Si no hi ha solució montaré les unitats a ma... però no se com desactivar/desinstal·lar el script aquest de les unitats.

Gracies.
Hola,

Només cal executar una vegada l'script de configuració per configurar el servidor, després només cal executar el de connexió per posar nom d'usuari i contrasenya.

Si el que vos és tindre clients linkat, et recomano que instal·lis el paquet linkat4-client_configuration i segueixis aquesta guia:
http://linkat.x…ient_de_centre

Salut.

Projecte Linkat
Els clients son autonoms, el problema es que es poc practic que els alumnes tinguin que escriure l'usuari i contrasenya, a la vegada els elimino del escriptori i al iniciar sessió tornen a apareixer... si nomès pugues deixar la icona de l'usuari i contrassenya.
ok, les icones apareixen cada vegada que arrenca la sessió, es pot eliminar aquest comportament si elimines el fitxer Comprova_Icona_Connexió.desktop de /etc/xdg/autostart/

Salut.

Projecte Linkat
Gracies, no passa res si l'habia borrat de "/usr/local/bin/" ?? xDD

Es el que et comento poc pràctic i a la coordinadora no li agrada.

Si saps d'alguna solució...

Thanks
Hola Pablo,

Saps com es desinstal·la el script aquest que ve per defecte amb la linkat4 ??
Hola,

Si desinstal·les el paquet linkat_autonom_scripts s'eliminen tots del sistema.

Salut.

Projecte Linkat