Windows, Linux, i Linkat. Per si a algú li interessa.

Tenia un portatil en WinVista. Li vaig fer lloc per a una partició extesa amb tres unitats lógiques, dues per a dos sistemes Linux, i una per a swap a comparir. Vaig istal·lar l'Ubuntu. Tot bé. Arrencada dual, perfecte.
Instalò la linkat i arrenco. Arrencada dual sense l'ubuntu. No sabent com solucionar-ho vaig reinstalar l'Ubuntu. Ara puc triar qualsevol dels tres sistemes.
La meva conclusió és: si vols la Linkat i un altre linux, istal·la primer la Linkat.
Hola,

El problema que has tingut és que la Linkat s'instal·la per defecte on troba una partició per Linux i encara que respecta les particions dels Windows, quan troba una per Linux proposa d'instal·lar-se allà.

Durant la instal·lació li hauries de haver dit que s'instal·lés a la partició que tu volies, quan va fer la proposta de partionament va trobar la partició de la Ubuntu i va pensar que era per ell.

Només cal vigilar durant la instal·lació a la part de partionament i escollir la partició que volies.

Salut.

Projecte Linkat
Avui en un Hp550 he instal·lat la Linkat. Tenia winvista de fàbrica, i Ubuntu. En instal·lar la Linkat 4 ha desaparegut del grub l'Ubuntu. I això que he escollit molt bé les particions on anava.
Estava tot al seu lloc, però el GRUB de la Linkat no em reconeixia l'existència d'Ubuntu.
LA solució, he usat una iso de rescat anomenada Rescatux que m'ha fet un nou grub. I després amb Gurb ho me deixat al meu gust!

Només volia deixar constància del problema del Grub i de l'existència de Rescatux http://www.supergrubdisk.org/rescatux/

;-)