Actualització Linkat 3 a Linkat 4

Obro aquest fil per traslladar el tema on pertoca.
Com tenim el tema de l'actualització de la Linkat 3 a la 4?
Heu pogut reproduir-ho en el laboratori?

Recordeu que, després de seguir les indicacions de la wiki, semblava que el sistema s'havia actualitzat correctament. No obstant, quan intentes accedir a algun dels mòduls del yast, dóna un error.
Seguint els consells d'en Pablo i en Joan, vaig provar de modificar els repositoris. Pitjor el remei que l'enfermetat... Ara el sistema no arrenca.

En aquestes màquines utilitzades de conillets ja hi he instalat a sobre la Linkat 4 i andando però aniria bé trobar la recepta màgica per actualitzar els ordinadors.
Instalar la nova Linkat en gairebé 100 màquines... Quasi que em fa molta mandra. :)

Per cert! Molt bé la Linkat 4!
Pel què he pogut anar veient en aquests 4 o 5 dies heu solucionat alguns punts febles de la 3 com era el tall del so amb el VLC i heu incorporat ja directament el Trivial Freeze al programari preinstalat (tot i que continua donant problemes amb els escriptoris d'infantil i primaria).

Per últim, les tres icones tan boniques que apareixen als escriptoris per carregar les unitats compartides, configurar-les i tal... No es poden eliminar? Les esborro i tornen a aparèixer al reiniciar la sessió...

Ja callo. Vaig a veure si el Totenham fa 5 gols aquesta segona part.

Salut!
Hola, jo he actualitzat de la linkat tres a la quatre i cap problema però al marcar a la gestió d'usuaris que no demanes la contrasenya per entrar (entrada automàtica) ja no ha arrencat més, he recuperat el sistema amb el disc de la linkat 3 i ara em surt la pantalla de triar dos opcions: a prova de fallos o open suse si arrenco amb open suse no hi ha manera, he tornat a instal·lar el grub i tampoc a veure si algú té una solució.
Salutacions, Joan
Hola Joan,

No crec que sigui per culpa del gestor d'usuaris, havies reiniciat més cops sense problemes? Segur que no s'ha instal·lat alguna actualització o s'ha fet un canvi de kernel?

Ho provaré, però segurament ha sigut un altre cosa.

Salut.

Projecte Linkat
Hola Pablo, gràcies per contestar, fa poc que m'he iniciat amb linux, només ho havia provat amb màquina virtual i és possible que fes alguna cosa rara de totes maneres tornaré a instal·lar la tres que tinc el cd de l'institut del meu fill perquè em sembla que vaig deixar mases gigues a la partició wap i com que a l'ordinador encara no hi han dades així vaig practican sense perill de fer malbé res.
Salutacions, Joaneditat per: joanotpca, 15/Juny/2011 - 13:12
Ok, no t'interessaria instal·lar la versió 4 directament?

Salut.

Projecte Linkat
Si em vaig baixar la imatge seguint les vostres instruccions i un cop m'ha demanat l'hora, nom idioma etc, etc , es queda una pantalla fosca amb el ratolí girant i després de tres hores ja no vaig poder més i li vaig enxufar la tres que com ja he dit tinc el cd, el md5 coincidia i en principi no hi havia d'haver cap problema, primer el vaig instal·lar a la virtual box però com que també trigava molt vaig cancel·lar i la vaig posar a l'ordinador de la meva filla que està net (bé tenia el w-7) no se si ha de trigar més de tres hores??
salutacions,Joan
Els temps d'instal·lació depèn de l'ordinador. És veritat que triga molt a instal·lar-se la Linkat 4, però més de 3 hores ho veig massa temps. Quin ordinador és? Quanta RAM porta?

Salut.

Projecte Linkat
Hola:
placa base: ASRock 945GCM-S FSB 1333
xipsets: 945GC+ICH7
Procesador: Pentium Dual Core E2220 Socket 775 FSB 800MHz Freq. 2.4Ghz
HDD: Barracuda SATA II 7200 160Gb
RAM: DDR2 2Gb 800MHz
Gràfica: Ati Radeon X1300 256Mb PCI-E DDR2
Abans d'instal·lar-lo amb el Cd de la linkat tres o tornaré a intentar amb la imatge de la 4 a veure que pasa, ja et diré quelcom, a lo millor trigo uns dies perquè aquest dissabte tinc exàmen de Cisco CCNA i no tinc gaire temps. Axí vaig fent prèctiques, ja ja ja
Salut, Joan
PD: gràcies per la vostra feina.editat per: joanotpca, 15/Juny/2011 - 16:42
Hola,

Les característiques de la teva màquina són bones, en principi hauria de funcionar correctament.
Prova a iniciar la instal·lació amb l'opció agp=off, acpi=off i apm=off.

A veure si et funciona.

Salut.

Projecte Linkat
ok.