Problema amb servidor LDAP

Bon dia,
Acabo d'instal·lar una LInkat4 de zero configurada amb l'opció servidor de centre.
TOt ha anat bé fins que he entrat amb l'usuari lnadmin i he volgut gestionar els usuaris.
Resulta que quan clico a l'Configuració dels Usuaris i Grups de la carpeta de l'escriptori d'aquest usuari em demana la contrassenya LDAP amb el text a sota:
"Administrador: cn=Administrador, dc=" i quan introdueixo la contrassenya em diu: Error; no es pot establir la connexió amb el servidor LDAP. Invalid DN syntax, invalid DN"
Si vaig des del menú tampoc puc. Un cop entro, la llista d'usuaris m'apareix buida (tot i que en principi hi ha l'usuari Administrador, root, i lnadmin) i si clico a DEFINEIX FILTRE i selecciono LDAP em torna a pareixer el mateix missatge d'error.
Fins ara havia seguit fil per randa la guia de http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Servidor_de_centre i diria que no m'he deixat cap pas!

Ara mateix tampoc tinc temps d'investigar molt més, en tot cas suposo que serà un problema generalitzat ja que la instal·lació és de zero i únicament he executat l'script de configuració amb els respectius reinicis.

Salut!
Bones, potser no has posat la contrasenya correcta. Diria que la contrasenya de l'usuari que administra l'LDAP la tens en un arxiu que hi ha a la carpeta "Eines d'administració" de l'escriptori de l'usuari lnadmin.

Vagi bé.
dc hauria de ser el domini. Per exemple, si el servidor està en el domini intracentre (servidor.intracentre)

cn=Administrador,dc=intracentre

Podria ser que quan ho hagis configurat no hagis posat el domini?

Salutacions
Bon dia,
Gràcies per suggerir respostes tan de pressa!
El tema de la contrasenya ho vaig comprovar i també vaig obrir aquest arxiu de text que deies, i era la correcta.
Respecte al domini, el problema és que aquest missatge em surt només obrir l'aplicació de configuració, per tant intueixo que si vull canviar aquest valor hauré d'anar a algun arxiu de configuració concret o en tot cas obrir la gestió d'usuaris i buscar a alguna pestanya (estil "avançades" o així) i comprovar que estigui bé.
En qualsevol cas, imagino que si algú segueix el manual per instal·lar el servidor s'hi trobarà.

Quan pugui tornar al centre ja explicaré si he trobat solució

Salut!
Algú de l'equip Linkat s'ha trobat amb incidències semblants? De moment no he tingut cap resposta d'algú que s'hi hagi trobat, i en breu tornaré al centre!
Més pistes d'arxius a revisar, modificar, etc?
Ningú més s'hi ha trobat?

Salut!
Hola,

No hem tingut cap altra incidència.

És estrany que tinguis el nom de domini en blanc, per defecte es posa dc=intracentre a la configuració del LDAP. Podries comprovar des del Yast / Servidor LDAP que tinguis el domini intracentre configurat? O almenys veure quin nom de domini tens. Ho veuràs a l'arbre Base de Dades - dc=DOMINI

Segurament durant la instal·lació ha quedat en blanc el nom del domini, torna a executar l'script de configuració. abans, però et caldrà desinstal·lar-ho com a root i des de consola amb aquesta ordre:

Code

/etc/Linkat/Linkat.sh uninstall


Després de reiniciar, torna a instal·lar i configurar amb aquesta ordre:

Code

/etc/Linkat/Linkat.sh install


No deixis les caselles en blanc i vigila a la part de Domain.

Salut.

Projecte Linkat
He desinstal·lat l'script, he reiniciat, l'he tornat a instal·lar i tornat a reiniciar, m'he assegurat que la casella de domini no quedava en blanc i em segueix passant el mateix.

He consultat la secció Base de Dades - dc=DOMINI i em surten tots els camps correctament.

Com estic en un atzucac, parlaré amb el coordinador i aviam si pot venir algú a configurar-lo de zero, ja que ha de substituir un servidor de domini i el traspàs i les configuracions han d'estar ben fetes.

Gràcies per l'ajuda de totes maneres,

Salut