Evitar personalització ESCRIPTORI linkat 3.0

Bon dia,
Estic montant un aula amb 32 ordindors (posteriorment intentaré que tots els ordinadors de l'escola estiguin amb linkat). Ja tinc funcionant un servidor de centre amb validació LDAP (on he donat d'alta a tots els usuaris del centre).

M'agradaria saber com poder fer que el grup ALUMNES no pogués personalitzar l'escriptori (ni modificació de fons, ni afegir icones, ni canviar barres d'eines de lloc, etc).

Moltes gràcies.

Rubén Quesada
Hola Rubén,

El que pots fer servir és el Trivial Freezer, serveix per congelar escriptoris. Amb aquest programa els usuaris poden modificar el que vulguin, però quan tornen a iniciar sessió tot es troba al seu lloc un altre cop.

Tens més informació aquí:
http://linkat.x…%27escriptoris

Salut.

Projecte Linkat
Bon dia Pablo,

No hi ha cap opció (com passa al Windows) que els usuaris no poden accedir a aquestes opcions? (a windows simplement se li diu al usuari que no te permisos per fer aquestes modificacions).

Moltes gràcies per la resposta i començarem a jugar amb aquest software que em comentes.

Rubén
Hola Rubén,

No hi ha cap botó per aplicar la configuració que tu vols, els usuaris són lliures de fer el que vulguin al seu /home, però congelació d'escriptoris aconsegueixes que sempre estiguin correctes.

Si tens problemes de configuració comenta-les i t'ajudarem.

Salut.

Projecte Linkat