Al conectar auriculars deixi de sonar per els altaveus

Hola!

cuant conecto els auriculars al meu portatil, tindria que deixar de escoltarse per els altaveus del Portatil, doncs sona per els 2 llocs ( altaveus i auriculars ) hi ha alguna forma de que el linkat ho comuti i quant conecti els auriculars deixi de sonar per el altaveus??

Informàtica i telecomunicacions - http://www.servtelecom.com
Hola,

Al costat del rellotge trobaràs la icona dels volums, si fas botó dret a sobre i selecciones Preferències del so s'obria una finestra per configurar el so, a la pestanya Sortida trobaràs l'opció Connector i aquí pots seleccionar per on vols que surti el so.

A veure si et serveix.

Salut.

Projecte Linkat
si si això ja ho vaig veure, a lo que em refereixo es que amb windows no tens que fer-ho manual i amb linkat cada cop que connectes els auriculars ho tens que fer-ho manualment ( ja que predeterminada-ment volen escoltar per els altaveus del portàtil però en casos puntuals volen posar els auriculars ) i jo preguntava si no hi havia algun driver o alguna cosa perquè ho fes tal com windows ho fa. Ja sabem que la gent que esta molt acostumada a windows si els passes a Linkat volen que funcioni tot tal com estaven acostumats... ja m'entens no?editat per: servtelecom, 28/Març/2011 - 11:27

Informàtica i telecomunicacions - http://www.servtelecom.com
Ho sento, però no hi ha, o no conec, la forma de fer-ho com als Windows.

Salut.

Projecte Linkat