Alguns sugeriments i mes cosetes

Hola,

m'he estat mirant la Linkat 4, i esta molt bé, però voldria transmetre algunes sugerències, i algun petit problema que suposo que es de bon arreclar.

Sugerencies.

Open office.- Porta instal·lada la versió 3.1.1 quan ja existeix la 3.2.1, no es podria posar aquesta?
Fitxers PDF.- Es podria posar com a visualitzador per defecte Evince? És molt més ràpid i per la majoria de fitxers tant es.
Visualitzador d'escriptoris remots, no es podria amagar directament, ja que la mjoria anirà per ordinadors d'alumnes i no cal que tinguin aquesta opció visible.
Posar com a reproductor de video per defecte VLC?

Problemes trobats.

MuseScore.- A mi no m'acaba de funcionar, no reprodueix les partitures.
Audàcity.- Tampoc em reprodueix l'audio.

Hi ha una atra cosa que no he provat i es intentar instal·lar el programari de la PDI mimio, la versió de la web es per opensuse 11.1, i no crec que funcioni per la 11.2 que es la base d'aquesta.

Be de moment em smebla que ja en hi ha prou amb això.

Moltes gràcies per la vostra tasca.

Josep M Sardà
Recolze les peticions de Josep M.:
El fet que el reproductor multimèdia per defecte siga Banshee desconcerta a molts usuaris i una de les primeres coses que fem els que ens encarreguem del manteniment (com a mínim jo ho faig), és predeterminar l'aplicació VLC per als arxius de vídeo.
I afegeixc una altra petició:
Podrieu incloure l'editor de vídeo OpenShot? al meu institut me'l demanen les persones que estan una mica familiaritzades amb GNU/Línux. He vist que està paquetitzat per a Opensuse: http://packman.…ckage/openshot, la qual cosa em fa pensar que potser ara sí podria córrer amb la Linkat.
Moltes gràcies.
Cordialment,
Jesús Pedrós
Una cosa més: posats a demanar... seria possible que la setmana comencés en dilluns i no en diumenge?
Moltes gràcies.
Cordialment,
Jesús Pedrós
Gràcies pels vostres suggeriments, seran estudiats i intentarem millorar els diferents aspectes que dieu.

Podeu seguir reportant suggeriment o errades que trobeu.

Salut.

Projecte Linkat
La clau seria que la basessiu en Ubuntu no tindrieu tants problemes... Pel tema OpenOffice comenceu a pensar en LibreOffice també, que està al caure.

Salut!

P.D. Parlo sense haver-la provat, vull dir que són suggeriments, no crítiques. Potser Linkat 4 ens sorpren i deixa EduBuntu arraconada jeje