Palmaster a Linkat

Hola.

Al nostre centre, IES Bellulla de Canovelles, fem servir PDA's amb el programari palmaster per control d'incid¡ències i avaluació. El professorat treballa amb la seva PDA i, un cop per setmana, sincronitza amb el servidor de l'AMIC.

Ara, l'empresa Copsa-Agilmic, que és la que ens proporciona les pda's i el programri de gestió ens ofereix la possibilitat d'instl·lar aquest programari als notebooks del professorat (estem dins del projecte 1x1). La solució és molt i molt útil: ens estalviem pda's. però el petit detall és que el programa només funciona amb windows i, a més a més, no tenen massa ganes de solventar problemes que tinguin a veure amb linux.

Jo estic fent proves amb wine i, de moment, no me'n surto. Wine fa la instalació però el programa no acaba de funcionar. Tinc algunes pistes del que pot fallar i continuaré fent proves. Si algú també s'ha trobat i té cap idea... qualsevol ajuda serà benvinguda.


Toni Bedmar, IES Bellulla de Canovelles
Hola Toni,

jo també m'hi vaig barrallar i segueixo, no se perquè però a mi tampoc em funciona, ni ha un company que sembla que si que ho ha aconsegit funcionar amb la linkat. La documentació està aqui:
http://www.sli…etic/wine-amic

Jo ho he provat, i despres de superar un error, ara em diu que estic en una sesió demo i que compri la llicencia, que evidentment paguem.

Si ho aconsegueixes ja ens ho faras saber.

Josep M Sardà
IES Ramon Turrò i Darder
Malgrat de Mar
Hola Josep Maria.

De moment no tinc bones notícies: no puc fer anar el programari de la PDA a linkat.

Tinc la sospita que el problema és que es tracta d'una "traducció" molt ràpida que han fef els de Copsa-Agilmic de la versió per a windows mobile cap a windows xp.
Ara mateix estic a un punt on em dóna un problema que té a veure amb el registre, importo aquesta clau al reigstre de wine i el problema continua...

Ja tenia coneixement del document que citaves, però es tracta de fer anar el programari Amic amb la linkat, jo el que estic intentant és fer funcionar el programari de gestió de la PDA.


Gràcies per la teva resposta, si tinc cap mena d'èxit ho faré saber.


Toni Bedmar, IES Bellulla de Canovelles.
Hola!

Estic igual!

Vaig demanar, fa uns mesos, a Cospa-Agilmic si podien tenir el Palmaster per a Linux. No m'han contestat. Potser haurem d'insistir entre tots. De moment, només per a Palm, Windows Mobile i Windows 32 bits. Amb Windows de 64 bits tampoc funciona.

Si els va amb Plam OS penso que hauria de ser fàcil, fàcil tenir-lo en Linux. Al cap i a la fi em sembla que el Palm OS no deixa de ser un Linux.

A reveure,

Josep Pujadas i Jubany
Professor de Tecnologia
Coordinador TIC/TAC de www.bellera.cat (des 1998-99)