Icones al escriptori per a tots els usuaris que inicien sessió.

Bon dia,

Necessito que tots els usuaris que iniciïn sessió al sistema tinguin disponibles unes icones concretes a l'escriptori. Aquestes icones son enllaços a un programes que estan a la S.
He provat amb un paquet anomenat "Sabayon" però quan intento generar el perfil em dona un error i per tant no el genera.editat per: jordi.mercader, 30/Abril/2010 - 10:34

Enviat des de el meu GNU/Linux.
Per cert, el Sabayon està als repositoris.

Enviat des de el meu GNU/Linux.
Hola Jordi,

Entenc que fas servir un servidor i clients Linkat.

Per desar una llançadora a tots els escriptoris dels usuaris pots fer-ho a mà un a un o pots executar una ordre com aquesta a la consola com a root des del servidor Linkat, on <loquesigui.desktop> és el .desktop que has creat abans.

Code

for i in $( ls /home); do cp loquesigui.desktop /home/$i/Desktop ; done;


Aquesta ordre et copiarà el fitxer loquesigui.desktop a l'escriptori dels usuaris que tinguin el seu directori personal a /home (en principi són tots).

Salut.

Projecte Linkat
Primer de tot gracies però no ho he explicat be.
El que vull es que en tots els ordinadors d'una aula concreta qualsevol usuari que faci login tingui aquestes icones, no que hi siguin a tots els escriptoris de tots els ordinadors de l'institut. Entenc que d'aquesta manera haig d'actuar en local i no al servidor.

Enviat des de el meu GNU/Linux.
Si tens muntat una instal·lació servidor - client, els usuaris només es troben al servidor, per tant pots executar l'ordre al servidor.

Si tens màquines autònomes pots executar la mateixa ordre a cada màquina autònoma.

Salut.

Projecte Linkat
Es una instalacio client-servidor pero no vull que tots els usuaris tinguin aquesta possibilitat ja que no tots els ordinadors tindran aquests programes. El tema es que volem que el primer cop que l'usuari faci login a un equip d'aquesta aula automaticament li copii aquestes icones a l'escriptori.

Enviat des de el meu GNU/Linux.
Hola,

El problema que hi ha és que l'escriptori és de l'usuari i a qualsevol ordinador que s'autentiqui li sortirà l'enllaç. Si només vols que aparegui a uns ordinadors et caldrà afegir una icona al menú d'aquell ordinador.

Les entrades del menú es troben a /usr/share/applications/ són fitxers .desktop

Quin programa és el que vols afegir?

Salut.

Projecte Linkat