Editor de video OpenShot

Darrerament he llegit comentaris sobre un editor de vídeo per linux anomenat OpenShot i el deixen bastant bé. Com que anem una mica coixos amb aquest tema, creieu que seria possible incloure'l als repositoris de la Linkat? Jo no l'he pogut instal·lar perquè no és als repositoris de OpenSuse.

Narcís Masmartí
Hola Narcís,

Estem estudiant la teva proposta.

En aquesta nova versió (Linkat 3) hem afegit el Kdenlive com editor de vídeo oficial, has tingut problemes amb aquest editor o creus que no és suficient?

S'ha creat un espai a la web per fer la instal·lació d'aquest i altres programes amb "Instal·la amb 1 clic"
http://linkat.xtec.cat/codecs

Gràcies per la teva aportació.

Salut.Editat per: pablo.vigo, 26/Agost/2009 - 10:03

Projecte Linkat
Aquest curs havia previst fer servir el Kdenlive, tot i que encara no l'he provat a fons. El curs passat el Kino se'm va quedar una mica curt.
Però he enviat el missatge suggerint l'OpenShot per poder tenir alguna alternativa en el cas que no ens acabi d'agradar el Kdenlive. Total, ens costa el mateix preu...

Gràcies per l'interès.

Narcís Masmartí
He mirat d'instal·lar l'Openshot a la Linkat però sols hi ha instal·ladors per a Ubuntu. A la web expliquen que per altres sistemes s'ha de compilar a partir d'un fitxer anomenat openshot_wizard.

Quan intento fer anar aquest darrer hem diu que he d'escriure a la línia de comandaments aixó: python install,py. De tota manera, em diu que el meu sistema no pot instal·lar l'openshot i que he de modificar manualment l'arxiu install.py.

Suposos que mès endavant hi haurà insta·ladors per opensuse (Linkat) però per ara, em sembla que haurem d'esperar

Per cert, el programa fa molt bona pinta.

Gràcies

Xavier Baldovín
Hola,

Des del projecte Linkat hem fet que arranqui el programa, però ens fallen diferents accions, el problema és que està desenvolupat només per Ubuntu i cal modificar el codi per adaptar-ho a OpenSuse.

Cal tindre en compte que encara és una versió en desenvolupament, però té molt bona pinta.

Salut.

Projecte Linkat
Bona tarda

tinc problemes amb la edició de video quan vui importar el video des de la càmara, el S O no la detecta que puc fer? La camara és una Sony
Hola,

Pot ser que tinguis que configurar la connexió de la càmera com a Almacenamiento masivo o mass storage?

Hem tingut algun problema amb les càmeres de fotos Sony que amb això s'ha solucionat:
http://linkat.x…pic&topic=2655

Salut.

Projecte Linkat