Al QCAD no hi ha la traducció al català

El programa QCAD s'obre en anglès. Des de Edit / Aplication Preferences es veu que la interfície és en català, però aquesta no surt. Si proveu un altre idioma, al reiniciar el QCAD, ja no surt el català com a possible opció.
De fet, he anat a /usr/share/qcad/qm i no surt cap paquet en catala.
Xavier

(Aprofito per felicitar a l'equip de desenvolupament de la Linkat per la seva MOLT BONA FEINA!)Editat per: xbea, 28/Juliol/2009 - 21:07
Hola Xavier,

La versió del paquet qcad-2.0.5.0-1 es troba traduïda al català. Pot ser que tinguis instal·lada una altra versió més antiga?

Si tens aquesta versió i no et funciona, esborra el directori .qcad del teu /home i torna a arrencar el qcad i selecciona el català en la primera finestra que et surt.

Salut.

Projecte Linkat
Hola Pablo,
Al portàtil també em passa el mateix: no hi han el fitxers .qm en català.
La solució, manual, ha estat copiar-me el fitxers qcad*_ca.qm que encara conservo (de quan vaig fer la traducció)a la carpeta /usr/share/qcad/qm
Ara ja em reconeix el català.
Estic parlant de la beta 1. Tal com dius, he se suposar que a la beta 2 ja està corregit aquest incident. O potser només m'ha passat a mi. (Havia provat de suprimir el programa i tornar-lo a instal·lar. Però amb el mateix resultat negatiu).

Xavier