RAM thin clients LTSP 5 Linkat 3

Hola.

Llegeixo a la documentació de KiwiLTSP que els clients han de tenir mínim de 128 Mb de RAM per funcionar i que per a memòries menors fer la prova i veure si funciona. Nosaltres tenim thin clients amb només 32 Mb de RAM. Val la pena fer la prova o no cal ni intentar-ho.

Gràcies.
Hola,

En principi, la idea que tenim és continuar suportant la versió de LTSP 4.2 amb la Linkat 3 tot i que avancem amb la versió 5 de LTSP i que té aquesta limitació.

Tot just ara estic fent proves pel que fa la instal·lació de la 4.2. Tan bon punt hagi acabat de fer les proves et dic alguna cosa.

Pensa que ara hem de treure la documentació de la versió 5 de LTSP i després documentarem (o actuailtzarem el manual) el de la versió 4.2.

Joan de Gracia
OK. Moltes gràcies.
Hola,

He localitzat a la pàgina web del projecte un enllaç que mostren com compatibilitzar en la mateixa màquina LTSP 5 i 4.2:

http://wiki.ltsp.org/twiki/bin/view/Ltsp/Ltsp5SameServerLTSP42

Bé, tot i que no ho he provat, una de les tasques que hem de fer és provar la recepta i tenir un servidor polivalent que permeti fer funcionar les màquines més noves i les mes antigues (amb menys de 128 Mb de RAM).


Joan de Gracia