Enllaç descàrrega

L'enllaç de descàrrega està per ftp i demana validació. Si es posa la mateixa adreça per http la descàrrega inicia immediatament.
Hola,

De moment hem canviat l'enllaç per fer-ho via http. Aquest matí el servidor apache ha tingut molta càrrega i tallava les imatges. Amb la comanda wget -c aconsegueixes descarregar la imatge.

Dilluns arreglarem la incidència amb l'enllaç via ftp i esperem que Softcatalà també ens faci el mirror per tal de repartir la càrrega.


GràciesJoan de Gracia
Bon dia,

després de repetir dues vegades la descàrrega, he observat que la suma MD5 no coincideix amb la de la pàgina de descàrregues, i sempre em dóna:
672864ba1439553701149559a2e14b47

És aquesta la correcta i per tant la descàrrega ha anat bé?

Gràcies

Josep Anton Clua
Hola,

jo la vaig baixar de softcatalà i tampooc em donava la suma md5. La he instal·lada i de moment sembla que funciona bé.

Gràcies.

Josep M
Hola,

La suma MD5 del fitxer linkat-3.0-beta-dvd.iso es:
672864ba1439553701149559a2e14b47

Salut.

Projecte Linkat
Buenas! el truc esta en descaregaro a trabes de un programa FTP, fas servir usuari anonim i fas servir la direcció que indiquen a la página de descarrega, ftp://download-linkat.xtec.cat/distribution/linkat-3.0/iso/linkat-3.0-beta-dvd.iso

Per windows podeu fer servir el cuteftp o des del propi explorador de fitxers de windows, no el navegador de internet sino de " MI PC " fiques aquesta ruta i li dius que vols ser usuari anònim i començara la descarrega o algun que trobeu, per linux podeu fer servir el GFTP que va molt bé!

Espero que us serveixi

Informàtica i telecomunicacions - http://www.servtelecom.com