Client d'aula equips nous Linkat 3

Hola. A l'escola ens han arribat ja els equips de sobretaula nous amb la Linkat 3. He vist que hi ha un paquet que es diu fes-me-client, però quan ho intento em dona un missatge d'error.

La pregunta és: podem convertir ja aquests equips a clients d'aula? i en cas afirmatiu com es fa?

Gràcies.
Hola,


La versió que t'ha arribat de la Linkat 3 és la que nosaltres anomenem OEM, o dit d'una altra forma, és la primera versió de Linkat 3 que s'ha preparat per a les màquines del catàleg. El paquet "fes-me client" funcionarà en el moment que tinguem el model d'aula (client i servidor) posat al repositori.

Podem dir doncs, que de moment tens una Linkat 3 autònoma que caldrà actualitzar per tal d'incorporar nous paquets que vindran de sèrie amb la versió definitiva de Linkat 3.

Posarem al portal Linkat el procediment per fer que aquestes màquines siguin clients d'aula i quina relació tindrà amb el servidor Linkat 2 o 3.

Esteu pendents del portal :-)


Joan de Gracia
Gràcies. Esperarem amb impaciència.

Avui he estat una horeta treballant amb la Linkat 3 i he de dir que té una pinta estupenda. El recull d'activitats de l'edu365 ho trobo un gran encert. El menu d'accés a l'administració del Yast està ben estructurat. A falta de treballar una mica més amb aquest versió us he de felicitar per la gran feina que heu fet.

Fins aviat.
Hola,

Moltes gràcies :-) Com a equip Linkat, aquests comentaris són ben rebuts i agraïts.

Insistia en què la versió encara no és la definitiva ja que Linkat 3 porta uns escriptoris específics per a infantil, primària i secundària que agradaran molt.

Només recordar que esteu pendents del portal i de les indicacions que donarem tan bon punt aparegui la Linkat 3 (que serà, si les previsions es mantenen, a finals de mes).


:-)


Joan de Gracia