Music Time


Hola!!!!!

Voldria saber si el programa de música que donaven en dotació (per a windows) anomenat Music Time és igual que el DENEMO o el ROSEGARDEN que hi ha a la LINKAT.

M'ho ha preguntat el mestre de música del centre i jo no tinc ni idea. En el cas que els dos programes no siguin igual que el music time, em podríeu recomanar algun.

Moltes gràcies i força LINKAT!!!!!
Hola!

El Denemo és un editor de partitures senzill, amb molt poques opcions. El Rosegarden, en canvi, és un seqüenciador i editor de partitures molt complet, amb funcionalitats equiparables a les dels paquets comercials d'edició musical. Això fa que el seu ús també resulti una mica més complex que el del MusicTime, que és l'editor de partitures musicals més conegut a casa nostra.

La bona notícia és que el MusicTime també funciona a la Linkat, gràcies a l'emulador Wine. Aprofito per a repescar un missatge que vaig escriure fa uns dies en un altre fil del fòrum, on s'explica com configurar el MIDI i aconseguir que tant el Rosegarden com el MusicTime funcionin correctament:

http://linkat.x…sg4997#msg4997

La primera part del document és la més complicada. Fa referència a la configuració del sintetitzador MIDI, i es veurà molt simplificada gràcies a un component que s'afegirà aviat al repositori d'actualitzacions de la Linkat. Ara per ara, però, s'ha de fer manualment.

Bona entrada d'any 2009 i... força Linkat :-)

Francesc Busquets
Hola a tots:
Crec que des del raconet de música l'Anna Sais ha trobat el programa ideal per editar partitures amb la linkat i windows. Presenta molts avantatges:
1. És molt semblant al musictime però al mateix temps més potent, flexible i gestiona millor l'espai dels pentagrames.
2. Llicència GNU GPL (lliure)
3. Multiplataforma (linux, windows i per MAc ja tenen una versió alpha)això permet a tothom utilitzar el mateix a casa, a la feina o allà on es vulgui.
4. Entre els diferents filtres d'importació i exportació permet el XML fet que facilita l'intercanvi de fitxers amb altres programes professionals.
5. No cal instal·lar o configurar cap sintetitzador adicional, ja que ell mateix porta un amb una latència realment baixa (això només l'he comprovat a la versió windows, però demà sense falta l'instal·lo a la linkat.
El programa és diu MuseScore i el projecte és a http://musescore.org
Bona nit.
Hola de nou:
Estic intentant instal·lar el musescore a la linkat 2.1 i em demana el libportaudio.so.2
Vaig a veure si me'n surto.
Salutacions