ethernet NVIDIA nForce Networking Controller

A casa tinc un pc amb una placa base K8n4-E amb un chipset d'NVIDIA. La targeta de red és detectada però igualment no funciona. L'altre dia vaig probar una targeta de red D-Link i el resultat va ser el mateix no funciona. Curiosament, aquesta targeta de red la tenia instalada amb un altre pc i anava bé! Així que tinc la impressió que el problema és de la placa base però  no soc capaç de trobar cap solució a cap forum del món ni en cap llengua. Potser algú s'ha trobat amb aquest problema (sembla que aquest chipset ha donat molts problemes al món linux).

Gràcies!
Hola,

La targeta de xarxa D-Link no la troba el Yast? Pot ser que el Yast la trobi i calgui donar al botó "Edita" per tal de configurar-la?

Si teniu problemes de compatibilitat és convenient que ens doneu marca i model dels dispositius.

Salutacions.
La targeta es una D-Link DFE-538TX, i no és incompatible perqué la he probat en els altres dos ordinadors que tinc a casa i funciona perfectament. La he configurada perqué tinc feta una red interna a casa i configuro jo mateix la ip de l'ordinador. He revisat els paràmetres moltes vegades i están bé. Crec que el problema radica en la placa base, ja que la targeta de red que porta incorporada la placa base tampoc funciona, tot i que Yast si que la detecta i la configuro correctament.
He probat a fer un ifconfig com vaig llegir en un altre post i he vist que dona paràmetres incorrectes, la direcció ip és incorrecta, la submask... tots els números són diferents als que jo he configurat per Yast. Pot venir per aquí l'error?