no detecta tarja ethernet integrada en P.B.

Hola.
Tenim una aula amb 15 ordinadors amb placa base ASRock AM2NF6G-VSTA que porten la ethernet integrada amb xipset NVIDIA NF-6100-405.

Naturalment volem posar la Linkat2.

En instal·lar la linkat 2 beta des del DVD no detecta cap tarja de xarxa.

He descarregat a la web de NVIDIA  els drivers per a linux nForce v1.23. En descomprimir hi ha paquets rpm per a SLES10 (kernel 2.6.16.21, el que més s'assembla). He instal·lat el rpm corresponent a la LAN i segueix sense aparèixer cap tarja de xarxa nova en el Yast.

Googlejant sembla que en el kernel 2.6.16 es van oblidar el suport per a forcedeth.

Quines opcions tinc?. A part de recompilar el kernel a 15 màquines (no ho he fet mai).

La tècnic de T-Systems no en té ni idea de linux. Tampoc sap el què és "escalar" un problema com n'hi dieu vosaltres. També fa falta que aparegui algun dia  (com a molt 1 vegada al mes 5 horetes, tot i tenint 150 ordinadors).

Altres distribucions no massa actuals SI detecten aquesta tarja de xarxa.
Toni Ubieto.
IES Lluís de Peguera.
Manresa
Hola Toni,

Per la part del driver ja mirarem de compilar-lo i en tot cas et passem el paquet rpm. D'altra banda cal filar prim pel que fa la compra de material per part del centre. Cal que l'empresa es faci càrrec de proporcionar maquinari compatible amb Linkat (SLED10SP1).

Pel que fa t-system, l'empresa t'ha de donar el suport i si no ho fa t'agrairé que facis un escrit de queixa al gestor tic del teu servei territorial i que em facis arribar una  còpia d'aquest missatge. L'empresa t'ha de donar el suport.

En relació al kernel de Linkat, és cert que porta el 2.6.16 però està modificat per la qual cosa no podem comparar-lo amb un kernel Vanilla de Linux.

Gràcies per l'escrit


Joan
Salutacions.

Soc Enric de T-systems de l'IES de Joaquin Bau i fa temps que vull integrar Linkat a les aules, de fet tinc una aula que estic preparant però em trobo amb dos problemes, un és l'audio (que és un altre tema) i l'altre és la tarja de xarxa integrada.
He descarregat el paquet per instal.lar-lo en rpm mitjançant la comanda rpm -ihv i no hi ha cap problema en la instal.lació però no la veig en la llista del YAST i la que tenia ficada tinc que "aixecar-la" en cada inici de sessió.

Quina sol.lució em podeu donar per la xarxa?

Moltes Gracies.
Hola de nou.

Veig que en Joan Guillen té el mateix problema amb el xipset nVidia:
Tema: Problemes configuració tarja de xarxa nVidia
dins Incidències > Xarxa / Internet.
Referent a:

Cita Toni Ubieto

La tècnic de T-Systems no en té ni idea de linux. Tampoc sap el què és "escalar" un problema com n'hi dieu vosaltres.

Crec que tens que rectificar sobre “La tècnic de T-Systems no en té ni idea de linux.”
Tampoc sap el què és "escalar" un problema com n'hi dieu vosaltres.

Ja que es fals y ho ha demostrat que te coneixements de Linux y de “escalar” incidències, una mica de respecte si us plau.

David Palou
Tècnic Informatic

T-Systems
Zona Bages
Hola David.

Això deu de voler dir que o ella o tu o algú de T-Systems ha escalat aquest problema de la tarja de xarxa integrada, oi?.
Si és així d'agraïria que m'ho confirmessis. Cas que així sigui et DEMANARÉ disculpes a tu amb un altre missatge, i personalment a la tècnic.

Antoni Ubieto.
ho pots comentar amb la Monica, que es qui fa els preventius/averies, del centre.

salutacions
David Palou
T-Systems (Zona Bages)