Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Setmana del Programari Lliure a Sant Just Desvern

Enviada per annaluque el 17/Maig/2011 - 16:57

L'ajuntament de Sant Just Desvern, juntament amb l'INS de Sant Just i la càtedra de programari lliure de la UPC, organitza la Setmana tecnològica del programari lliure “Programari lliure en temps de crisi”, del 30 de maig al 4 de juny.

Entre les activitats previstes, trobareu tres conferències:

  • “Copyright i drets d'autor”, a càrrec de Malcolm Bain, advocat especialista en Tecnologies de la Informació i en propietat intel·lectual.
  • “El software lliure és aquí”, a càrrec de Lluïsa Núñez, professora de multimèdia de la UB i membre de l'equip d'ubuntu.cat.
  • “Possibilitats que el programari lliure ofereix a les empreses i administracions públiques”, a càrrec de Josep Fígols, president de l'associació d'empreses per al programari lliure CatPL.

I també se celebrarà una Festa d'instal·lació (Install Party) el dissabte 4 al matí a l'institut, on els assistents podran portar el seu ordinador i instal·lar-hi Linkat o Ubuntu amb el suport que necessitin.

Trobareu més informació i l'enllaç al formulari d'inscripció a la pàgina web de l'Institut de Sant Just.