Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Akademy-es a Barcelona

Enviada per annaluque el 17/Maig/2011 - 14:56


L’associació KDE-España organitza a Barcelona la seva trobada anual de col·laboradors i usuaris de KDE, anomenada Akademy-es.
KDE és un equip internacional que es dedica al desenvolupament de programari lliure per tal de crear un entorn d’escriptori, una infraestructura de desenvolupament per diversos sistemes operatius, i una gran quantitat de programari d’ofimàtica, de treball en grup, programes educatius, programes multimèdia, aplicacions web e Intranet, jocs, una plataforma de desenvolupament i molts altres.

A la Linkat fem servir moltes de les aplicacions que desenvolupen, com els programes del projecte KDEdu: KAlgebra, KmPlot, KBruch, KTurtle, KTouch, etc.
La trobada tindrà lloc el proper cap de setmana, del 20 al 22 de maig en dues seus, l’Aula Master del campus nord de la UPC i l’escola Sant Marc de Barcelona.
Podeu trobar tota la informació a la web de l’Academy-es.

Un dels desenvolupadors de KDE, l’Aleix Pol (aleixpolkde), col·labora sovint al nostre fòrum. Li volem agrair des d’aquí el seu treball i la seva participació.