Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Instal·lació de Linkat 4 des d’un llapis USB

Enviada per annaluque el 01/Feb/2011 - 12:56

 A l’apartat Instal·lació: Altres formes d’instal·lació de la wikilinkat, teniu documentat un procediment senzill de creació d’un USB d’arrencada de Linkat 4.


El procediment consisteix a utilitzar el programa Imagewriter per transferir la imatge iso de la Linkat 4 beta a un dispositiu USB. Aquest programa genera dues particions al dispositiu, una amb la Linkat 4 Beta "live", i una altra en l’espai que queda lliure.


D’aquesta manera facilitem la instal·lació de la Linkat 4 en aquelles màquines que no disposen de lector de DVD, com ara els Netbooks.Aixímateix, la utilització del dispositiu USB escurça notablement el temps de posada en marxa i instal·lació del sistema, ja que la càrrega de dades des d'un dispositiu USB és molt més ràpida que des d'un DVD.Cal tenir en compte que durant el procés de creació de l’USB d’arrencada, s’esborraran totes les dades que contingui.


Instal·lació per USB de Linkat 4.